Renditja e bastebërësve më të mirë të sporteve elektronike me Bank Transfer

Një transfertë bankare është pikërisht ajo që tingëllon - është një transferim direkt nga një llogari bankare në një llogari tjetër bankare ose një llogari pagese në internet. Individi hyn në bankën e tij, vendos të dhënat e personit ose kompanisë që dëshiron t'i transferojë paratë, zgjedh shumën dhe paraqet kërkesën në bankë për plotësim.

Varet nga marrësi se sa kohë mund të marrë transaksioni për të përfunduar. Disa transaksione janë pothuajse të menjëhershme, ndërsa të tjerave mund të duhen disa orë apo edhe disa ditë për t'u përfunduar.

Renditja e bastebërësve më të mirë të sporteve elektronike me Bank Transfer
Ardit Krasniqi
WriterArdit KrasniqiWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

A është i popullarizuar transferta bankare?

Transfertat janë vendosur nga bankat në përgjithësi, kështu që nuk është e mundur të veçohet ndonjë pikënisje e veçantë për këtë lloj transaksioni. Ka një sërë avantazhesh për përdorimin e këtij lloji të transaksionit, veçanërisht për ata që bëjnë shumë banka online. Me shumicën e bankave, pasi përdoruesi të ketë vendosur të dhënat e marrësit, janë vetëm disa klikime për të kryer transaksione të mëtejshme në atë llogari.

Ata që përdorin kazinotë online dhe prenotuesit në internet do ta kenë të lehtë të mbushin llogaritë e tyre të basteve duke përdorur transfertë bankare.

Shumë prej tyre do të kenë transfertë bankare si opsion pagese. Është një ide e mirë të kontrolloni faqen e tyre të pagesës për të përcaktuar se cilat prej tyre e ofrojnë këtë si opsion pagese. Meqenëse transfertat bankare janë opsione të lehta për ata që kanë një llogari bankare, kjo është bërë e njohur në të të gjitha vendet si mënyrë pagese dhe ka shumë pak banka që nuk e lejojnë këtë lloj transaksioni.

Disa përdorues mund të jenë të shqetësuar për implikimet e sigurisë të transferimit të parave në këtë mënyrë, por ka mënyra për të mbrojtur të dhënat personale gjatë transferimit nga një llogari bankare.

Përdorimi i transfertave bankare në libraritë në internet

Në disa raste mund të jetë e mundur të lidhni një llogari të basteve online esports me detajet e llogarisë suaj bankare, në mënyrë që një transferim të mund të kryhet vetëm me disa klikime. Megjithatë, është e rëndësishme të mbani mend se çdo bankë do të funksionojë pak më ndryshe. Ata do të kenë procese të ndryshme për të mbrojtur përdoruesin gjatë transferimit të fondeve.

Disa mund të duan që përdoruesi të kalojë një proces 'pyetje sigurie', ndërsa të tjerët mund të dërgojnë një kod verifikimi që do të duhet të futet për të përfunduar transferimin. Është një ide e mirë që përdoruesi të njihet me procesin përpara se të fillojë ta përdorë atë.

Në shumicën e rasteve, gjithçka që duhet të bëjë përdoruesi është të shkojë në faqen e pagesës në llogarinë e basteve esports dhe të zgjedhë 'transfertë bankare' si opsion pagese. Kjo më pas do të japë mundësinë për t'u lidhur me bankën individuale, ku përdoruesi do të duhet të regjistrohet në llogarinë e tij dhe të përfundojë transaksionin.

Të dy faqe e basteve esports dhe banka mund të ketë kufizime në sasinë e parave që mund të transferohen në këtë mënyrë, veçanërisht nëse përdoruesi është në një vend të ndryshëm nga kazinoja ose faqja e basteve. Është thelbësore të kontrolloni paraprakisht nëse zbatohet një kufi.

Si të bëni një tërheqje me transfertë bankare

Pasi çdo fitim është kredituar në llogarinë e përdoruesit të faqes së basteve, ata kanë mundësinë që të tërheqin paratë. Kjo mund të bëhet edhe në formën e një transferte bankare nëse kjo metodë ofrohet nga faqja. Duhet të theksohet se disa sajte nuk do të lejojnë përdoruesin të tërheqë fonde duke përdorur një metodë të ndryshme nga ajo që përdorën për depozitimin e fundit.

Për shembull, nëse depozitimi i fundit është bërë duke përdorur një opsion të portofolit elektronik, atëherë nuk do të lejoheni të përdorni transfertën bankare për të tërhequr fondet.

Përdoruesi do të duhet gjithashtu të kontrollojë çdo kufizim të tërheqjes që ekziston. Vetë faqja mund të mos lejojë tërheqjen e fondeve derisa gjendja e llogarisë të arrijë një shumë të caktuar. Kjo do të ndryshojë nga faqja në faqe.

Kohët e përpunimit të tërheqjes përmes transfertës bankare

Kohët e përpunimit janë një tjetër faktor që duhet të merret në konsideratë dhe këto gjithashtu do të ndryshojnë nga vendi në vend. Për disa sajte mund të duhen vetëm disa orë që fondet të shfaqen në llogarinë bankare, por në raste të tjera mund të duhen disa ditë. Është e mundur të tërhiqni fonde duke përdorur një telefon celular nëse faqja e basteve është e aktivizuar me celular dhe shumica e faqeve të basteve dhe kazinove në internet mund të aksesohen tani në një telefon celular.

Të mirat dhe të këqijat me transfertën bankare

Pro

  • Një mënyrë e thjeshtë për të transferuar para në një llogari të ofruesit të basteve
  • Nuk ka nevojë të keni aplikacione shtesë për të ndihmuar me transferimin
  • Shpesh mund të bëhet direkt nga faqja e basteve esports
  • Një metodë e disponueshme gjerësisht për transferimin e fondeve pasi shumica e njerëzve kanë një llogari bankare
  • Shtresa shtesë e sigurisë mund të shtohet duke përdorur një aplikacion transferimi të palës së tretë, kështu që detajet bankare nuk duhet të shtohen gjithmonë në llogarinë e ofruesit

Kundër

  • Mund të jetë e nevojshme në disa raste të shtohen detajet e llogarisë bankare në llogarinë në faqen e basteve esports, gjë që mund të çojë në shqetësime sigurie
  • Disa kohë përpunimi janë të gjata, duke marrë disa ditë
  • Jo të gjitha faqet ofrojnë transferim bankar si opsion

Si të krijoni një llogari

Hapi i parë që duhet të ndërmarrë çdo përdorues i një faqeje bastesh esports është hapja e llogarisë me ofruesin. Kjo do të përfshijë dhënien e informacionit personal dhe në disa raste, ofruesi mund të kërkojë informacion shtesë si dokumentacion për të konfirmuar emrin, moshën dhe adresën. Kjo do të kërkohet për të përmbushur detyrimet e tyre për të siguruar që të gjithë përdoruesit e përdorin faqen legalisht. Pasi të jetë konfiguruar llogaria, përdoruesi mund zgjidhni mënyrën e pagesës që duan të përdorin.

Duhet të theksohet se përdoruesi mund të ndryshojë mënyrën e pagesës nëse dëshiron, kështu që transaksioni i tij i parë mund të jetë me kartë krediti, ndërsa i tjetri me transfertë bankare. Nuk është thelbësore të kesh një llogari bankare për të hapur një llogari me një ofrues bastesh esports dhe përdoruesit duhet të jenë të vetëdijshëm se do t'u duhet t'u përmbahen kufijve ligjorë të moshës në vendin e tyre nëse dëshirojnë të hapin një llogari bastesh esports.

Mund të ketë gjithashtu kufizime të tjera, por këto do të ndryshojnë nga një vend në tjetrin dhe nga vendi në vend.

Opsionet e mbështetjes së klientit të transfertës bankare

Përdoruesit që zgjedhin transfertat bankare do të zbulojnë se ka shumë mbështetje në dispozicion për ta. Natyrisht, nuk është e mundur të renditësh mbështetjen e disponueshme në secilën bankë individuale, por shumica e bankave kanë një sërë opsionesh në dispozicion për ata që duan të kontaktojnë me to. Këto do të përfshijnë qendrat e thirrjeve për kontakt telefonik, mbështetje me email dhe bisedë live në internet. Opsionet do të ndryshojnë nga banka në bankë. Shumica e këtyre opsioneve janë të disponueshme gjatë gjithë orës, por përsëri, kjo do të ndryshojë.

Do të ketë një numër të ngjashëm opsionesh të disponueshme në faqen e basteve esports, kështu që nëse problemi është me aspektet teknike të transferimit në llogarinë e ofruesit, atëherë stafi atje do të jetë në gjendje të ndihmojë. Duke qenë se faqet e basteve janë të disponueshme për klientët në çdo kohë të natës ose të ditës, mbështetja është gjithashtu e disponueshme vazhdimisht.

About the author
Ardit Krasniqi
Ardit Krasniqi
About

Ardit, një shqiptar i krenar, kombinon me mjeshtëri dashurinë e tij për lojrat e kazinos me aftësinë e tij gjuhësore. Si një lokalizues i udhëzimeve për kazino online, puna e tij është e pasur me nuancat kulturore.

Send email
More posts by Ardit Krasniqi