Pesë këshilla bastesh eSport për CS:GO

Lajme

2022-01-20

Lojtarët e zjarrtë të CS: GO (Counter-Strike: Global Offensive) u jepet mundësia e jetës: mundësia për të fituar para. Përmes një Faqja e basteve eSport online, ata mund të vendosin baste në CS: GO me lehtësi. Ky artikull diskuton pesë këshilla të basteve eSport për të ndihmuar CS: GO fillestarët e basteve të përfitojnë sa më shumë nga përvoja e tyre e basteve.

Pesë këshilla bastesh eSport për CS:GO

Njohja me opsionet e basteve, llojet e basteve dhe më shumë

Për të filluar, ata do të zgjedhin nga tre opsione bastesh:

 • Bast live ose vendosja e basteve gjatë një ndeshjeje
 • Bastet para ndeshjes ose vendosja e basteve para ndeshjes
 • Bastet e turneut ose vendosja e basteve për skuadrat që do të luajnë në ndeshje

Ata gjithashtu mund të vendosin baste speciale si fituesi i pistoletës, rezultati i saktë, hartat totale të luajtura dhe më shumë. Ata mund të vendosin baste duke përdorur kartat e tyre të debitit ose të kreditit, portofolin elektronik dhe mënyra të tjera pagese.

Pasi të njohin llojet e basteve që mund të vendosin, ata mund të kërkojnë për faqet më të mira të basteve eSport. Fokusi i tyre duhet të jetë në faqet e basteve në internet që lejojnë bastet CS: GO.

Përdorimi i një strategjie në lidhje me menaxhimin e ekonomisë

Ata duhet të jenë strategjikë, veçanërisht me një nga aspektet më të rëndësishme të lojës, menaxhimin e ekonomisë. Është në interesin e tyre më të mirë të identifikojnë skuadrat në vështirësi dhe të shmangin bastet mbi to.

Për shembull, nëse dallojnë skuadra që mbrohen me pistoleta ndërsa sulmuesit janë të ngarkuar me pushkë dhe snajperë, ka shumë mundësi që mbrojtësit të jenë në anën e humbur.

Për më tepër, ata duhet të dinë se si funksionon humbja në CS: GO bast online. Një humbje llogaritet vetëm pas humbjes së pesë raundeve. Nëse një ekip humbet një raund, kjo nuk do të thotë se ajo skuadër ka humbur zyrtarisht një lojë. Por nëse humbin gjithsej pesë raunde, atëherë llogaritet një humbje.

Mësoni rreth hartave, armëve dhe pajisjeve

Ndërsa ka mbi 20 harta në botën e CS, vetëm shtatë harta përdoren në grupin konkurrues të hartave. Këto janë:

 • Mirazhi
 • Pluhuri 2
 • Nuke
 • Vertigo
 • Treni
 • Ferr
 • Mbikalim.

Kjo është gjithashtu e vërtetë me armë dhe pajisje. Ndërsa ka shumë armë atje, vetëm një pjesë e vogël përdoret për ndeshje. Armët dhe pajisjet që përdoren zakonisht janë:

 • AK-47
 • Kevlar + Helmer
 • Tym + HE granatë
 • Flashbang
 • M4A1-S / M4A4
 • Shqiponja e shkretëtirës
 • AWP
 • Granatë ndezëse/Molotov

Jini të disiplinuar kur bëhet fjalë për madhësitë e njësive

Në bastet CS: GO, 2% e bankrollit të secilit lojtar arrin në një madhësi njësi. Me këtë në mendje, këshillohet që të mos vendosni kurrë baste mbi pesë njësi ose të shkoni përtej humbjes së mundshme prej 10% të totalit të bankrollit të tyre.

Nëse ata janë shumë të sigurt për bastin e tyre, ata mund të shkojnë për baste afër shenjës 10%. Megjithatë, ata gjithashtu duhet të jenë plotësisht të vetëdijshëm se të gjitha paratë e tyre të investuara mund të pësojnë humbje.

Aplikimi i interesit të përbërë

Teoria e interesit të përbërë është koncepti i investimit të një sasie të vogël parash që do të rritet me kalimin e kohës. Për të zbatuar këtë teori dhe për të pasur sukses në bastet online eSports, lojtarët duhet të investojnë paratë e tyre me mençuri. Dhe kjo do të thotë të përdorin paratë e tyre për gjërat thelbësore dhe jo për akumulatorë, parlay dhe më shumë.

Të rejat e fundit

Bazat e basteve Fortnite
2023-03-30

Bazat e basteve Fortnite

Lajme