Lojëra eSports Online

eSporte

Ky udhëzues i basteve eSports detajon gjithçka që bastorët duhet të dinë për temën, faqet më të mira të basteve eSports dhe më shumë. Nuk ka dyshim se eSports është një nga industritë që kanë vazhduar të lulëzojnë edhe gjatë pandemisë. Parashikimet e fundit nga Statista tregojnë se madhësia e tregut eSports 2021 vlerësohet në pak më shumë se 1.08 miliardë dollarë, pothuajse 50% rritje nga 2020.

Shfaq më shumë