Lajme

February 15, 2024

Zhbllokimi i fuqisë së evolucionit të lartë në Marvel Snap

Ardit Krasniqi
WriterArdit KrasniqiWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Disa nga keqbërësit më të njohur dhe më të fuqishëm në universin Marvel janë kartat Big Bad të Marvel Snap. Ato ofrojnë efekte që ndryshojnë lojën që potencialisht mund t'i kthejnë ndeshjet me kokë poshtë. Shumica e aftësive të tyre bazohen në personazhet e tyre të librit komik ose interpretimet e filmave, duke përfshirë High Evolutionary.

Zhbllokimi i fuqisë së evolucionit të lartë në Marvel Snap

Evolucioni i Lartë në Guardians of the Galaxy Vol. 3

High Evolutionary është zuzari kryesor i Guardians of the Galaxy Vol. 3. Në film, ai është krijues i qytetërimeve dhe qenieve. Ai evoluon inteligjencën, fuqinë dhe më shumë të krijesave.

Evolucioni i lartë në Marvel Snap

Në Marvel Snap, High Evolutionary është një kartë me katër kosto, me katër fuqi me efektin që thotë, "Në fillimin e lojës, zhbllokoni potencialin e kartave tuaja pa aftësi". Ky efekt që ndryshon lojën zhbllokon aftësitë sekrete të të gjitha kartave të vaniljes, duke krijuar arketipe të shumta të tij që mund të ndryshojnë potencialisht meta.

Të gjitha aftësitë sekrete të kartave të vaniljes

Përpara se të zhytemi në kartat më të mira për t'u përdorur me High Evolutionary, kartat më të reja të Big Bad në Marvel Snap, këtu janë të gjitha aftësitë sekrete të kartave të vaniljes që zhbllokon vetë zuzari:

  • Grerëzë (0-Kosto, 1-Fuqi): Në Reveal: Prekni një kartë të rastësishme të armikut këtu me -1 Fuqi.
  • Misty Knight (1-Kosto, 2-Fuqi): Kur përfundoni një kthesë me energji të pashpenzuar, jepni një kartë tjetër miqësore +1 Fuqi.
  • Shocker (2-Kosto, 3-Fuqi): Në Reveal: Jepni kartën më të majtë në dorën tuaj -1 Kosto.
  • Cyclops (3-Kosto, 4-Fuqi): Kur përfundoni një kthesë me energji të pashpenzuar, goditni dy armiq të rastit këtu me -1 Fuqi.
  • The Thing (4-Cost, 6-Power): On Reveal: Prekni 3 karta të rastësishme të armikut këtu me -1 Fuqi.
  • E neveritshme (5-kosto, 9-fuqi): Kushton një më pak për çdo kartë armiku në lojë që është prekur me fuqi negative.
  • Hulk (6-Kosto, 12-Fuqia): Në vazhdim: Kur përfundoni një kthesë me energji të pashpenzuar, +2 Fuqi. (Nëse në dorë ose në lojë).

Kuvertat më të mira të evolucionit të lartë

Evolucionar i pastër i lartë

Mbrojtja është ofendim. Pamja e ekranit nëpërmjet Untaped.gg

Mënyra standarde për të luajtur High Evolutionary është në një kuvertë me shumicën e kartave aktuale të vaniljes. Kjo kuvertë ka dy mekanikë kryesorë, rreth të cilave rrotullohet strategjia e përgjithshme e motorëve të saj sulmues dhe mbrojtës - duke kursyer energji për të nxjerrë disa letra me fuqi të lartë dhe duke shkaktuar Fuqi negative në kartat e kundërshtarit tuaj për të zhbllokuar efekte të fuqishme.

Cyclops, The Thing dhe Abomination përfitojnë nga shkaktimi i Fuqisë negative në letrat e kundërshtarit tuaj. Scorpion dhe Spider-Woman mund të shtohen për një tjetër opsion të fuqishëm debuff.

Sa i përket strategjisë së "kursimit të energjisë së pashpenzuar" (lundrues), aftësitë e Misty Knight, Abomination dhe Hulk përdorin të gjitha mekanikët, veçanërisht me Hulk si burimin tuaj kryesor të energjisë për vendndodhjet tuaja në lojën e fundit. Njolla diellore mund të jetë gjithashtu një burim potencial energjie falë aftësisë së tij për të fituar fuqi të barabartë me energjinë tuaj të pashpenzuar në çdo hap.

InSheNaut

Fuqia është gjithçka. Pamja e ekranit nëpërmjet Untaped.gg

Një tjetër kuvertë ku mund të përdoren krijimet e High Evolutionary është në kuvertën e InSheNaut. Këtu, strategjia kryesore është të krijoni sa më shumë Fuqi të jetë e mundur me ndihmën e She-Hulk dhe The Inifinaut duke përfituar nga aftësitë e hershme deri në mes të lojës së krijimeve të Evolucionit të Lartë.

Motori kryesor sulmues i kësaj kuverte është kapërcimi i kthesës gjashtë, i cili mund t'i hapë rrugën lojës She-Hulk dhe Infinaut në kthesën e shtatë. Kjo është arsyeja pse Magik është i rëndësishëm për ta kthyer një vendndodhje në Limbo, gjë që do të zgjasë lojën dhe do t'ju japë më shumë kohë për të vendosur kombinimin e mundshëm masiv në kthesën e fundit.

Ruajtja e energjisë që ju nevojitet për ta bërë She-Hulk një njësi me kosto zero dhe 10 energji në kthesën e shtatë do të përfitojë nga kombinimi i kartave si Sunspot dhe Misty Knight, si dhe aftësia e Cyclops që mund të shndërrohet si ofendim për anën tuaj. . Ky konfigurim do të krijojë energji në të paktën dy vendndodhje, kështu që gjithmonë synoni ta hiqni sa më shumë që të jetë e mundur këtë skenar në çdo lojë.

Mbulojeni kuvertën me letra që mund të mbrojnë njësitë tuaja, të tilla si Armor (për të parandaluar që kartat tuaja të shkatërrohen në çfarëdo forme) dhe Caiera (për mbrojtjen e kartave tuaja një dhe gjashtë kosto). Cosmo gjithashtu mund të shtohet pasi mund të prishë aftësitë On Reveal, duke i bërë aftësitë e kartave si Shang-Chi dhe Killmonger joefektive.

About the author
Ardit Krasniqi
Ardit Krasniqi
About

Ardit, një shqiptar i krenar, kombinon me mjeshtëri dashurinë e tij për lojrat e kazinos me aftësinë e tij gjuhësore. Si një lokalizues i udhëzimeve për kazino online, puna e tij është e pasur me nuancat kulturore.

Send email
More posts by Ardit Krasniqi

Të rejat e fundit

Mega Incineroar: Një ndryshim i lojës apo një dështim konkurrues?
2024-04-13

Mega Incineroar: Një ndryshim i lojës apo një dështim konkurrues?

Lajme