Lajme

February 13, 2024

Overwatch 2 Seasons: Një Udhëtim dinamik dhe emocionues

Ardit Krasniqi
WriterArdit KrasniqiWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Prezantimi

Blizzard ka përqafuar konceptin e sezoneve në Overwatch 2 për të siguruar që loja të mbetet dinamike dhe emocionuese. Me 35 sezone konkurruese që zgjasin mbi gjashtë vjet, lojtarët e Overwatch kanë qenë dëshmitarë të lëshimit të 11 heronjve të rinj dhe 20 hartave të reja.

Overwatch 2 Seasons: Një Udhëtim dinamik dhe emocionues

Evolucioni i stinëve

Sezonet e Overwatch 2 zakonisht zgjasin rreth dy muaj, ashtu si në Overwatch origjinal. Çdo sezon sjell përmbajtje të reja, duke përfshirë shënime patch-e dhe lëkura të betejës. Aktualisht, jemi në sezonin e nëntë të Overwatch 2, i cili filloi më 13 shkurt 2024. Nëse trendi vazhdon, ky sezon do të zgjasë deri në mes të prillit.

Datat e fillimit dhe përfundimit të sezonit

Këtu është një listë e datave të fillimit dhe mbarimit për sezonet e mëparshme të Overwatch 2:

 • Sezoni 1: 4 tetor 2022 - 6 dhjetor 2022
 • Sezoni 2: 6 dhjetor 2022 - 7 shkurt 2023
 • Sezoni 3: 7 shkurt 2023 - 11 prill 2023
 • Sezoni 4: 11 prill 2023 - 13 qershor 2023
 • Sezoni 5: 13 qershor 2023 - 10 gusht 2023
 • Sezoni 6: 10 gusht 2023 - 10 tetor 2023
 • Sezoni 7: 10 tetor 2023 - 5 dhjetor 2023
 • Sezoni 8: 5 dhjetor 2023 - 13 shkurt 2024
 • Sezoni 9: 13 shkurt 2024 - TBD (ka shumë të ngjarë mesi i prillit)

Sezonet e trashëgimisë

Për referencë, këtu janë datat e fillimit dhe mbarimit të sezoneve të mëparshme të Overwatch:

 • Sezoni 1: 28 qershor 2016 - 18 gusht 2016
 • Sezoni 2: 2 shtator 2016 - 24 nëntor 2016
 • Sezoni 3: 1 dhjetor 2016 - 21 shkurt 2017
 • Sezoni 4: 28 shkurt 2017 - 28 maj 2017
 • Sezoni 5: 1 qershor 2017 - 28 gusht 2017
 • Sezoni 6: 1 shtator 2017 - 28 tetor 2017
 • Sezoni 7: 1 nëntor 2017 - 29 dhjetor 2017
 • Sezoni 8: janar 2018 - 25 shkurt 2018
 • Sezoni 9: 28 shkurt 2018 - 28 prill 2018
 • Sezoni 10: 1 maj 2018 - 1 korrik 2018
 • Sezoni 11: 2 korrik 2018 - 28 gusht 2018
 • Sezoni 12: 31 gusht 2018 - 28 tetor 2018
 • Sezoni 13: 1 nëntor 2018 - 1 janar 2019
 • Sezoni 14: 1 janar 2019 - 1 mars 2019
 • Sezoni 15: 1 mars 2019 - 1 maj 2019
 • Sezoni 16: 1 maj 2019 - 30 qershor 2019
 • Sezoni 17: 30 qershor 2019 - 13 gusht 2019
 • Sezoni 18: 3 shtator 2019 - 7 nëntor 2019
 • Sezoni 19: 9 nëntor 2019 - 2 janar 2020
 • Sezoni 20: 2 janar 2020 - 5 mars 2020
 • Sezoni 21: 5 mars 2020 - 7 maj 2020
 • Sezoni 22: 7 maj 2020 - 2 korrik 2020
 • Sezoni 23: 2 korrik 2020 - 3 shtator 2020
 • Sezoni 24: 3 shtator 2020 - 5 nëntor 2020
 • Sezoni 25: 5 nëntor 2020 - 7 janar 2021
 • Sezoni 26: 7 janar 2021 - 4 mars 2021
 • Sezoni 27: 4 mars 2021 - 6 maj 2021
 • Sezoni 28: 6 maj 2021 - 2 korrik 2021
 • Sezoni 29: 2 korrik 2021 - 2 shtator 2021
 • Sezoni 30: 2 shtator 2021 - 4 nëntor 2021
 • Sezoni 31: 4 nëntor 2021 - 6 janar 2022
 • Sezoni 32: 6 janar 2022 - 3 mars 2022
 • Sezoni 33: 3 mars 2022 - 5 maj 2022
 • Sezoni 34: 5 maj 2022 - 7 korrik 2022
 • Sezoni 35: 8 korrik 2022 - 2 tetor 2022

konkluzioni

Tani që i keni të gjitha informacionet në lidhje me datat e fillimit dhe mbarimit të sezonit të Overwatch 2, mund të planifikoni lojën tuaj në përputhje me rrethanat. Shijoni botën gjithnjë në zhvillim të Overwatch 2!

About the author
Ardit Krasniqi
Ardit Krasniqi
About

Ardit, një shqiptar i krenar, kombinon me mjeshtëri dashurinë e tij për lojrat e kazinos me aftësinë e tij gjuhësore. Si një lokalizues i udhëzimeve për kazino online, puna e tij është e pasur me nuancat kulturore.

Send email
More posts by Ardit Krasniqi

Të rejat e fundit

Mega Incineroar: Një ndryshim i lojës apo një dështim konkurrues?
2024-04-13

Mega Incineroar: Një ndryshim i lojës apo një dështim konkurrues?

Lajme