Lajme

February 14, 2024

CDL Major Dy ndeshje kualifikuese dhe përditësime të Rostermania

Ardit Krasniqi
WriterArdit KrasniqiWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Pas një pauze të shkurtër pas Major One, faza tjetër e kualifikimeve online të Call of Duty League është planifikuar për Major Dy.

CDL Major Dy ndeshje kualifikuese dhe përditësime të Rostermania

Rostermania

CDL Rostermania filloi në fillim të vitit 2024, pasi disa skuadra ndërruan formacionet e tyre pas fillimeve zhgënjyese të sezonit. Bostoni nuk fitoi asnjë hartë të vetme para turmës vendase, kështu që Breach u përgjigj duke hedhur Capsidal për Asim. Los Angeles Thieves gjithashtu bënë ndryshime, duke shkëmbyer Cammy dhe JoeDecieves me Nastie dhe Kremp.

Vegas njoftoi se Standy nuk është më pjesë e Legjionit dhe Seattle u largua nga iLLeY, i cili pati një ndeshje të parë mbresëlënëse.

Ndryshimet e Ligës

Gjatë pushimit, vetë liga pësoi disa ndryshime. Për ndeshjet e Major Two Qualifier, ka kodra të reja Hardpoint dhe pjellje, dhe Rio zëvendësoi Skidrow Search and Destroy dhe Terminal Hardpoint.

Dy ndeshjet kryesore kualifikuese

Këtu është skeda e parë e ndeshjeve kualifikuese të Major Two për sezonin 2024 CDL:

  • E premte, 16 shkurt
    • Toronto Ultra vs
    • New York Subliners kundër Carolina Royal Ravens: 1:30 pasdite PST, 4:30 PM EST, 21:30 GMT
  • E shtunë, 17 shkurt
    • Shkelja e Carolina Royal Ravens kundër Bostonit: 12 PM PST, 15:00 EST, 20:00 GMT
    • Miami Heretics kundër Atlanta FaZe: 1:30 PM PST, 4:30 PM EST, 21:30 GMT
    • Seattle Surge kundër New York Subliners: 15:00 PST, 6 PM EST, 23:00 GMT
  • e diel, 18 shkurt
About the author
Ardit Krasniqi
Ardit Krasniqi
About

Ardit, një shqiptar i krenar, kombinon me mjeshtëri dashurinë e tij për lojrat e kazinos me aftësinë e tij gjuhësore. Si një lokalizues i udhëzimeve për kazino online, puna e tij është e pasur me nuancat kulturore.

Send email
More posts by Ardit Krasniqi

Të rejat e fundit

Mega Incineroar: Një ndryshim i lojës apo një dështim konkurrues?
2024-04-13

Mega Incineroar: Një ndryshim i lojës apo një dështim konkurrues?

Lajme