Lajme

October 29, 2023

Beteja intensive në finalet e mëdha të Dota 2: Team Spirit vs Gaimin Gladiators

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser

Pas 3 fundjavave të gjata, më në fund është koha për finalet e mëdha ndërkombëtare të Dota 2. Është një betejë e titanëve evropianë pasi kampionët e mëparshëm Team Spirit duhet të përballen me Gaimin Gladiators. Shumë lojëra në këtë nivel fitohen dhe humben vetëm në draft. Ne do të ndjekim drejtpërdrejt çdo draft të Finalës së Madhe dhe do të bëjmë parashikimet tona.

Beteja intensive në finalet e mëdha të Dota 2: Team Spirit vs Gaimin Gladiators

Seri emocionuese Dota

Ky do të jetë një nga seritë më emocionuese Dota të vitit. Të dyja skuadrat janë vërtet në krye të lojës së tyre. Nuk do të ishte çudi nëse do të shkonte në 5 ndeshje dhe është e vështirë të thuhet se kush do të dalë në krye.

Shpirti i ekipit në TI12

Team Spirit ka qenë vërtet dominues në këtë turne dhe ishte skuadra e parë që arriti në finalet e mëdha të The International Dota 2. Ata nuk kanë humbur asnjë seri të vetme dhe kanë humbur vetëm disa lojëra individuale. Shumë skuadra janë me të vërtetë të frikësuar të dalin kundër Yatoro, dhe për arsye të mirë.

Ndërsa fokusi është shpesh te lojtarët e Spirit, dyshja e tyre mbështetëse e Mira dhe Miposhka është një nga më të mirët në lojë. Do të duhet shumë kohë që dikush të harrojë lojën fituese të Miposhkës, e cila luan Enchantress në këtë turne.

Ata kanë kaluar forca në fuqi dhe ndërsa Gaimin Gladiators do të jetë lufta e tyre më e vështirë deri më tani, nëse dikush mund t'i rrëzojë, është Team Spirit.

Gladiatorët Gaimin janë Titanë TI

Gaimin Gladiators janë një nga skuadrat më mbresëlënëse në historinë e Dota. Ata kanë fituar çdo Major dhe DreamLeague, dhe kanë mundur gjithashtu Liquid në grupin e poshtëm. Ndërsa fansat i pranojnë arritjet e tyre, shumë janë të lodhur duke i parë ata të fitojnë çdo finale të madhe. A mund ta bëjnë edhe një herë?

Të gjithë sytë janë drejtuar nga Quinn për pjesën më të madhe të vitit, por duket se Dyrachyo është ai që duhet parë. Një lojtar jashtëzakonisht i talentuar me një grup të madh heronjsh duhet të ketë edhe dridhjet më të mira në çizmet e tyre.

Nëse do të duhej të bënim një parashikim, do të thoshim se Team Spirit duhet të jetë në gjendje të arrijë një fitore. Ata nuk kanë humbur një finale të madhe, për sa kohë që kanë arritur deri këtu. Pavarësisht nga rezultati, kjo finale me siguri do të hyjë në historinë e Dota.

Draftet e finaleve të mëdha ndërkombëtare të Dota 2

Loja 1 – 14:00 PDT / 17:00 EDT / 21:00 GMT / 22:00 CET

Të rejat e fundit

Optimizoni lojën tuaj VALORANT me Crosshairs qesharake
2023-11-26

Optimizoni lojën tuaj VALORANT me Crosshairs qesharake

Lajme