Tërheqje e shpejtë e parave

Një libralidhës me tërheqje të menjëhershme është ajo që do t'i lejojë lojtarët të tërheqin fitimet e tyre dhe të paguajnë brenda 24 orëve. Koha që duhet varet shumë nga faqja e përdorur e kazinosë ose e basteve elektronike dhe vendi ku lojtari është i vendosur. Në këtë kohë ka vetëm disa sajte bastesh në internet eSport që do të lejojnë tërheqje të menjëhershme në SHBA dhe Australi.

Për të gjetur faqen e duhur të tërheqjes së menjëhershme, rekomandohet që përdoruesit të marrin kohë për të bërë kujdesin e tyre të duhur. Leximi i komenteve të përdoruesve do të japë një ide të qartë se sa shpejt paguan çdo faqe. Nuk është gjithmonë e mundur të tregohet efikasiteti i procesit të tërheqjes thjesht nga shkallët kohore të ofruara nga faqja.

Disa do të premtojnë tërheqje të menjëhershme brenda 24 orëve, por mund të zgjasë më shumë se kaq. Disa mund të thonë 72 orë, por mund të jetë i menjëhershëm. Ajo ndikohet gjithashtu nga lloji i metodës së transferimit që përdor lojtari. Ndonjëherë mënyra e vetme për ta ditur me të vërtetë është ta provoni atë.

Bastet e sporteve online janë bërë jashtëzakonisht të njohura dhe kjo është arsyeja pse është kaq e rëndësishme që lojtarët të sigurohen që po përdorin faqen e duhur – atë që do të përpunojë transaksionet e tyre shpejt dhe me efikasitet.

Section icon
Faqet më të mira të basteve eSport për tërheqje të menjëhershme 2021

Faqet më të mira të basteve eSport për tërheqje të menjëhershme 2021

Tërheqja e menjëhershme është e disponueshme nga një numër i faqeve kryesore të basteve esports.

 • 1xBetMënyra më e shpejtë e tërheqjes është Bitcoin, ku transaksionet mund të kryhen brenda 15 minutave.

 • Betfair është një faqe kryesore me një opsion Fondesh të Shpejtë ku paratë mund të dërgohen në një llogari bankare brenda pak sekondash. Kjo funksionon për klientët që kanë një kartë Visa Debit ose një kartë me parapagesë.

 • Paddy Power ka ofruar tërheqje të menjëhershme që nga viti 2019. Përsëri, është për klientët që përdorin një kartë Visa Debit ose me parapagesë.

 • Ladbrokes ofron opsionin e fondeve të shpejta për përdoruesit e Visa Debit, por nuk përdor fjalën "i menjëhershëm". Procesi do të vazhdojë të funksionojë brenda pak orësh.

 • Koral ofron tërheqje të fondeve të shpejta me një shumë maksimale prej 2000 £ dhe thotë se fondet duhet të merren brenda katër orëve.

 • William Hill ka një sistem të drejtpërdrejtë të vizave për një kthesë katër-orëshe të tërheqjes.

 • BetwayOpsioni i shpejtë i 's është një tërheqje në një portofol në internet, ku mund të duhen deri në 24 orë për t'u shfaqur në llogari.

 • Bet365 ka opsionin e debitimit të menjëhershëm të vizës me një shumë maksimale shumë më të lartë se sa për metodat e tjera.

 • Rivarisht është një faqe ku opsioni më i shpejtë është një evalet si Skrill dhe kërkon deri në 24 orë.

 • 22 Bast gjithashtu ofron opsione të shpejta të evaletit për tërheqje brenda 24 orëve.

Faqet më të mira të basteve eSport për tërheqje të menjëhershme 2021
Pse disa basteshkruesve u duhet kaq shumë kohë për të paguar?

Pse disa basteshkruesve u duhet kaq shumë kohë për të paguar?

Disa faqe bastesh eSports nuk do të kenë dikë që merret me tërheqje gjatë gjithë kohës dhe nëse nuk e bëjnë, atëherë ky duhet të jetë një flamur i kuq për klientin, në fund të fundit, ata janë të lumtur të marrin para gjatë gjithë kohës. Ata duhet të jenë në gjendje të përpunojnë menjëherë kërkesat për tërheqje.

Në disa raste, klienti mund të mos ketë kaluar në procesin e duhur të verifikimit dhe nëse këto hapa janë ende të pazgjidhura, atëherë faqja mund të dëshirojë të marrë më shumë informacion përpara se të përpunojë kërkesën për tërheqje. Shembujt e ID që mund t'u nevojiten përfshijnë pasaportën, patentën e shoferit dhe vërtetimin e adresës. Është një ide e mirë të siguroheni që këto hapa të përfundojnë sa më shpejt që të jetë e mundur, në mënyrë që të mos ketë kohë pritjeje kur nevojitet një tërheqje.

Klienti duhet të jetë gjithashtu shumë i kujdesshëm ndaj çdo faqeje që kërkon më shumë se një ditë për të përpunuar një kërkesë tërheqjeje. Disa prej tyre vonojnë pagesat në përpjekje për të inkurajuar lojtarët që të vazhdojnë bastet me fitimet në vend që t'i transferojnë ato në një llogari të jashtme. Nuk ka asnjë arsye të mirë që çdo faqe interneti t'i duhet më shumë se një ditë për të paguar, kështu që sapo një lojtar të takojë një sajt që e bën këtë, ai thjesht duhet të zbrazë llogarinë dhe të gjejë një faqe tjetër.

Pse disa basteshkruesve u duhet kaq shumë kohë për të paguar?
A mund të tërhiqni ndonjë shumë parash nga një faqe bastesh?

A mund të tërhiqni ndonjë shumë parash nga një faqe bastesh?

Ka disa sajte që mund të vendosin një kufi në shumën që përdoruesi mund të tërheqë në çdo kohë. Është mirë ta kontrolloni këtë paraprakisht përpara se të filloni të përdorni faqen. Për shembull, nëse ka një kufi tërheqjeje prej 50 £, por përdoruesi ka 100 £, atëherë kjo do të thotë tërheqje të shumëfishta për të qenë në gjendje të arrijë tek paratë e veta.

Sigurimi që ata kanë metodat më të shpejta të tërheqjes është një ide e mirë për këdo që përdor një faqe bastesh eSports. Ka dy elementë për shpejtësinë e tërheqjes. E para është koha e marrë nga faqja për të përpunuar kërkesën. E dyta është koha që kërkon metoda e zgjedhur e tërheqjes për të përpunuar kërkesën në fund të tyre.

Një eWallet konsiderohet të jetë një nga opsionet më të shpejta dhe PayPal bie në këtë kategori, por është realisht i disponueshëm vetëm në MB dhe Evropë. Aktualisht nuk ka asnjë sistem eWallet në SHBA. Sistemi tjetër më i shpejtë është eTransfer. Kjo është një lidhje midis tregtarit dhe llogarisë bankare të përdoruesit. Depozitat dhe tërheqjet janë të shpejta dhe detajet aktuale të llogarisë bankare nuk i zbulohen kurrë tregtarit.

A mund të tërhiqni ndonjë shumë parash nga një faqe bastesh?
Të mirat dhe të këqijat e libralidhësve me pagesë në 24 orë

Të mirat dhe të këqijat e libralidhësve me pagesë në 24 orë

Ka disa avantazhe dhe disavantazhe të përdorimit të faqeve të basteve elektronike të tërheqjes së menjëhershme. Në anën pozitive:

 • Një pagesë e shpejtë në 24 orë do të thotë që përdoruesi do të jetë në gjendje të ketë akses në paratë e tij shumë më shpejt. Kjo më pas do t'u japë atyre më shumë opsione për luajtjen e mëtejshme në atë sajt ose në një sajt tjetër.

 • Kjo tregon se faqja e basteve online esport ka një fokus të fortë në shërbimin ndaj klientit, në vend që të përpiqet të mbajë paratë e klientit të tyre për aq kohë sa të jetë e mundur.

 • Me kaq shumë metoda për të tërhequr para nga faqet e basteve esport, sigurisht që ekziston një metodë e shpejtë që do t'i përshtatet pothuajse çdo klienti, kështu që askush nuk duhet të presë më shumë se 24 orë për paratë e tij.

 • Transaksionet e shpejta do të thotë që paratë shpenzojnë më pak kohë në faqe dhe ka më pak tundime për të vendosur baste spontane.

Nga ana tjetër, vështirë se ka disavantazhe për një faqe tërheqjeje 24-orëshe, megjithëse përdoruesit mund të dëshirojnë të mendojnë se mund të mos jetë gjëja më e rëndësishme në lidhje me shërbimin e tyre. Disa përdorues mund të preferojnë të kenë shërbim cilësor ndaj klientit ose një gamë të gjerë esports për të bastuar.

Të mirat dhe të këqijat e libralidhësve me pagesë në 24 orë