Roku Rishikimi i basteve eSports 2024 - Languages

RokuResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
BonusBonus i mirëseardhjes 100% deri në 450 €
Biseda e drejtpërdrejtë është e hapur 24/7
Shumë Promo të ndryshme
Aplikacioni celular
E besuar
E verifikuar
E sigurt
Biseda e drejtpërdrejtë është e hapur 24/7
Shumë Promo të ndryshme
Aplikacioni celular
Roku is not available in your country. Please try:
Languages

Languages

Mbështetja gjuhësore në një faqe bastesh eSports është ndër gjërat më të rëndësishme për të cilat duhet të mendojnë bastorët. Megjithatë, shpesh është ai që njerëzit e marrin si të mirëqenë. Faqet më të mira të basteve eSport duhet të jenë në gjendje të kujdesen për njerëzit duke ofruar mundësinë për të kuptuar faqen e internetit në të cilën po luajnë.

Bastorët mund të mos i kuptojnë kërkesat e basteve, shërbimet mbështetëse, apo edhe Termat dhe Kushtet, sepse nuk ka mundësi të mjaftueshme gjuhësore. Kjo mund të çojë në mbylljen e llogarisë dhe humbjen e parave të tyre nëse thyejnë aksidentalisht rregullat për shkak të pengesave gjuhësore.

Duke qenë se Roku pranon klientë nga shumë vende, ata kanë marrë iniciativën për të vënë në dispozicion faqen e tyre të internetit në shumë gjuhë.

Këtu janë gjuhët e mbështetura nga faqja e basteve Roku eSports.

  • Portugez brazilian
  • anglisht
  • Hindi
  • japoneze
  • norvegjeze
  • portugeze
  • Spanjisht
  • turk