Vlerësimi i librave Roku - FAQ

RokuResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
BonusBonus i mirëseardhjes 100% deri në 450 €
Biseda e drejtpërdrejtë është e hapur 24/7
Shumë Promo të ndryshme
Aplikacioni celular
E besuar
E verifikuar
E sigurt
Biseda e drejtpërdrejtë është e hapur 24/7
Shumë Promo të ndryshme
Aplikacioni celular
Roku is not available in your country. Please try:
FAQ

FAQ

Loja ngrin ose nuk fillon. Cfare duhet te bej?

Provoni të rifreskoni faqen. Mos u shqetësoni për humbjen e të dhënave. Loja do të rifillojë nga pika kur u ndërpre. Nëse nuk funksionon dhe shfletuesi ngrin përsëri, provo ta rifillosh. Nëse kjo nuk funksionon, provoni të pastroni cache-in e shfletuesit. Nëse asnjë nga zgjidhjet e sipërpërmendura nuk funksionon, ju lutemi kontaktoni stafin mbështetës.

Sa shpejt tërhiqen fondet?

Koha e përpunimit të kërkesave për tërheqje varion nga 0 deri në 48 orë. Tërheqjet e fondeve në fundjavë nuk lejohen. Shpejtësia e pagesës përcaktohet nga mënyra e tërheqjes që keni zgjedhur. Në shumicën e rrethanave, fondet dërgohen shpejt; për shembull, pagesat në kartat e kreditit përpunohen nga banka brenda 1-3 ditëve bankare.

Çfarë është një bast bonus?

Bastet ndodhin gjatë gjithë procesit të kumarit në lojërat e lejuara sipas kushteve të bonusit. Në bast, bastet tuaja grumbullohen derisa vlera totale e asaj shume të arrijë vlerën e synuar. Në përgjithësi është një shumë bonus e shumëzuar me shumën e bastit. Për shembull, nëse bonusi është 100 € dhe basti është 50 €, do t'ju duhet të vendosni baste në total: 100 € 50 = 5,000 € për të përfunduar bast.

Çfarë duhet të bëj nëse nuk jam në gjendje të bastoj një bonus?

Ju lutemi lexoni termat dhe kushtet e bonusit. Ndoshta po përpiqeni ta vini bast me një shkelje të kushteve. Për shembull, ju vini bast në një bast më të lartë se sa lejohet ose luani një lojë që nuk lejon bastin e bonusit. Nëse nuk ka ndonjë gabim nga ana e bastit, ata duhet të kontaktojnë menjëherë mbështetjen e klientit.

A mund të hyj në Roku nga çdo shfletues uebi?

Për shkak se sajti përdor formën më të fundit të HTML5, të gjithë shfletuesit standardë, si Firefox, Chrome dhe Safari, duhet të jenë të pajtueshëm me të. Në rast se ka ndonjë problem me shfaqjen e faqes zyrtare të internetit, kërkoni ndonjë përmirësim për shfletuesin tuaj.