Responsible Gaming

Sigurimi që ju të vini bast me përgjegjësi

Lojë e përgjegjshme ose bixhozi është një term që përdoret shumë shpesh nga kazinotë dhe bastebërësit. Por çfarë do të thotë dhe pse është e rëndësishme të flasim? Në këtë pjesë po flasim për rëndësinë e kësaj çështjeje. Nëse njihni dikë që është ose ka qenë i varur nga bixhozi ose lojërat, mos hezitoni t'i hidhni një sy një prej faqeve tona të rekomanduara të internetit që ia vlen ta shikoni.

Pse duhet të vini bast me përgjegjësi

  • Ndihmon në ruajtjen e argëtimit gjatë basteve
  • Ju ndihmon të menaxhoni financat tuaja
  • Ndihmon për të mbajtur një marrëdhënie të shëndetshme me njerëzit përreth jush

Kumar i përgjegjshëm

Çfarë duhet tani për të mbajtur zakone të shëndetshme të lojës:

  • Keni një buxhet bastesh që caktohet sipas të ardhurave tuaja
  • Shmangni emocionet kur luani kumar
  • Nëse ndiheni sikur po ndryshoni, mos hezitoni të kërkoni ndihmë
  • Inkurajoni të tjerët të luajnë bixhoz ose të bastojnë me përgjegjësi

Këto janë zakone shumë të thjeshta, por duhet të kuptoni nëse ka pasur ndryshime në qëndrimin tuaj në lojërat e fatit apo edhe në jetën reale, marrëdhëniet dhe shpenzimin e parave. Nuk është një detyrë e lehtë të bësh zakone të basteve në mënyrë të shëndetshme.

Këtu ju japim disa këshilla se si të filloni udhëtimin tuaj të shëndetshëm të lojërave të fatit.

Krijoni një vend specifik bastesh

Nëse doni të mbani një buxhet të mirë me të cilin mund të luani, së pari, duhet të vendosni një shumë me të cilën mund të luani. Është thelbësore të keni të ardhura të qëndrueshme kur luani bixhoz - mos bini në mendimin të jetoni nga paratë që fitoni nga kumari. Bastet dhe kumari në përgjithësi janë një hobi, një gjë argëtuese për të bërë pas një dite të gjatë. Nuk duhet të jetë shkatërruese dhe nuk duhet të shkatërrojë financat tuaja.

Gjeni partnerë bastesh

Gjetja e partnerëve dhe loja në grup vijnë me shumë argëtim. Para së gjithash, ju mund të bëni biseda të thella mbi shanset e basteve, cilat janë faqet më të mira të basteve që keni provuar kohët e fundit, si të kuptoni se për çfarë të vini bast, ose thjesht mund të ndani mendimet tuaja - gjë që dikush tjetër nuk do t'i bënte domosdoshmërisht kuptojnë. Ju mund ta inkurajoni njëri-tjetrin të luajnë me përgjegjësi dhe të mbështesni njëri-tjetrin në kohë të vështira.