Politika e Përgjithshme

Jason Tanaka
PublisherJason TanakaPublisher
WriterArdit KrasniqiWriter

Politika e privatësisë

Në EsportRanker, ne e pranojmë se informacioni personal për përdoruesit tanë është i rëndësishëm për t'u mbledhur, por në të njëjtën kohë, mbrojtja dhe sigurimi i informacionit të përdoruesve të jenë të sigurt janë po aq të rëndësishme. Ne përdorim të gjithë informacionin vetëm për qëllime që janë të detyrueshme.

Të gjithë përdoruesit që vizitojnë uebsajtin e EsportRanker pranojnë se pajtohen me kushtet e kushteve të politikave tona të përgjithshme, të kukive dhe të privatësisë. Në këtë politikë mund të gjeni të gjitha arsyet për të cilat përdorim informacionet e përdoruesve.

Nëse një përdorues nuk dëshiron që informacioni i tij të përdoret në mënyrën e përshkruar në këtë politikë të përgjithshme, ai ka të drejtë të ndalojë përdorimin e kësaj faqeje. EsportRanker rezervon të drejtën për të ndryshuar këtë Politikë të Privatësisë. Përdoruesit e kësaj faqeje do të pranojnë automatikisht çdo ndryshim në ndonjë nga politikat tona pas përdorimit të kësaj faqe interneti.

Politika e kukive

Kjo politikë e cookie-ve zbatohet për esportranker.com, si dhe domene të tjera që lidhen me markën. Ne përdorim cookie për të siguruar funksionimin e qetë të faqes në internet. Kukit e përdorur në EsportRanker nuk ruajnë asnjë lloj informacioni personal rreth përdoruesit. Një përdorues mund t'i çaktivizojë kukit në çdo kohë, duke i çaktivizuar ato në cilësimet e shfletuesit, megjithatë, disa nga funksionet mund të mos funksionojnë siç duhet kur kukit janë çaktivizuar.

Cookies të përdorura në këtë sajt

Google Analytics - Ky është një mjet optimizimi i marketingut që përdoret për mbledhjen e informacionit të përgjithshëm rreth përdoruesve kur vizitojnë faqen tonë të internetit. Ky mjet na mundëson të shohim se cilat faqe vizitojnë përdoruesit, ose sa kohë qëndrojnë në sajt. Google Analytics nuk ruan kurrë informacione private.

Matomo - Ky është një mjet optimizimi i marketingut i ngjashëm me Google Analytics. Matomo mbledh informacionin e përgjithshëm të përdoruesit që do të na ndihmojë të optimizojmë faqen e internetit të EsportRanker.

Zonat publike të sitit

Kini parasysh zbulimin e çdo informacioni personal mbi këtë, ose ndonjë nga faqet tona të internetit të tjera. Çdo lloj informacioni i dhënë nga një përdorues në një zonë publike të faqes do të bëhet informacion publik.

Informacioni i vendosur në një forum, bisedë live ose zona të tjera publike të internetit mund të përdoret nga operatorë të palëve të treta. Kjo mund të bëjë që ju të merrni reklama dhe mesazhe të padëshiruara në adresën tuaj të emailit.

Komunikimi

EsportRanker mund t'ju ofrojë informacione herë pas here në lidhje me faqen tonë të internetit, ose shërbime të palidhura nëse keni dhënë më parë detaje personale.

Përdoruesit kanë mundësinë të ndalojnë marrjen e mesazheve nga ne. Kur ne kërkojmë më shumë informacion, përdoruesi mund të refuzojë të japë detaje, ose përdoruesi mund të heqë veten nga çdo listë tjetër kontakti.

Sigurohuni që të dhënat e llogarisë suaj (përfshirë fjalëkalimin tuaj) të jenë të sigurta. Asnjëherë mos i ndani detajet e llogarisë tuaj me askënd dhe kini parasysh se dhënia e informacionit dhe detajeve personale në internet mund të mos jetë e sigurt për t'u bërë.

About the author
Jason Tanaka
Jason Tanaka
About

Jason "PixelPioneer" Tanaka, një vendas me njohuri teknologjike në Seattle, është vizionari pas EsportRanker. Duke ndërthurur një pasion të përjetshëm për lojërat me një njohuri të mprehtë biznesi, Jason e ka transformuar EsportRanker në qendrën përfundimtare për entuziastët e esports në mbarë botën.

Send email
More posts by Jason Tanaka