Renditja e bastebërësve më të mirë të sporteve elektronike me Jeton

Ka pasur një popullaritet në rritje të basteve eSports për arsye të ndryshme. Ndërsa pezullimi i ngjarjeve kryesore sportive pas pandemisë COVID-19 luajti një rol kyç, gama e gjerë e tregjeve të basteve mban çelësin e popullaritetit të basteve eSports. Gjetja e ngjarjeve eSports për të bastuar këto ditë është gjithashtu relativisht e lehtë, falë disponueshmërisë së platformave të basteve eSports.

Disa lojtarë, kryesisht fillestarë, shpesh janë në mëdyshje kur kërkojnë një mënyrë pagese të përshtatshme dhe të besueshme ndërsa luajnë video lojëra me para të vërteta. Jeton është një zgjidhje popullore për shumicën e lojtarëve të shumë mënyrave të pagesës të eSports në dispozicion. Kjo është kryesisht për shkak se është i sigurt dhe i lehtë për t'u përdorur. Ndryshe nga shumë opsione të tjera pagese të kazinosë, ajo dyfishohet si një metodë depozitimi dhe tërheqjeje.

Renditja e bastebërësve më të mirë të sporteve elektronike me Jeton
Ardit Krasniqi
WriterArdit KrasniqiWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Rreth Jetonit

Jeton është një shërbim pagesash dixhitale që lejon përdoruesit të transferojnë fonde online. Kjo përfshin pagesën për shërbime ose blerjen e produkteve dhe transferimin e fondeve. Shërbimi është i disponueshëm në mbi njëqind vende të botës.

Mund të aksesohet nga çdo pajisje e lidhur me internetin nëpërmjet një shfletuesi uebi ose aplikacionesh celulare. Shumica e lojtarëve përdorin portofolin Jeton për të depozituar ose tërhequr fonde nga llogaritë e tyre të basteve eSports. Megjithatë, ata mund të përdorin kartën Jeton për të bërë depozita. Jeton gjithashtu mbështet disa mënyra të tjera pagese lokale specifike për vendin.

Kompania pas Jeton quhet LA Orange LLC, e cila është e regjistruar në MB. Selia e saj është në Londër, Angli. Kompania është themeluar në vitin 2016 dhe është rritur për sa i përket numrit të shërbimeve. Gjithashtu është zgjeruar në vende të ndryshme globalisht për të përfituar nga shërbimet e pagesave në të gjitha vendet e botës. Aktualisht mbështet më shumë se 50 monedha, të cilat pritet të rriten me kalimin e kohës.

Jeton është veçanërisht i popullarizuar në mesin e librave online, të ofruar nga ofruesit e basteve në pothuajse të gjitha vendet në të cilat mbështetet. Është veçanërisht më i popullarizuar në faqet e basteve eSports me bazë në Evropë.

Si të bëni një depozitë në Jeton

Siç u përmend më herët, lojtarët kanë dy mundësi për të ngarkuar fonde në llogaritë e tyre. Së pari, lojtarët e eSports mund të përdorin Jeton Wallet. Të gjithë përdoruesit duhet të ngarkojnë llogarinë e Jeton Wallet me fonde të mjaftueshme për të bërë depozitimin, duke përfshirë kostot shoqëruese të transaksionit. Lojtarët më pas mund të vizitojnë Faqja e basteve eSports në të cilën ata duan të depozitojnë fonde dhe të lundrojnë në seksionin bankar.

Në seksionin bankar, një lojtar mund të zgjedhë opsionin e pagesës me portofolin Jeton dhe të plotësojë shumën e depozitës dhe emrin e portofolit Jeton nga i cili do të depozitohen fondet. Një ekran kërcyes do t'i ridrejtojë lojtarët në llogaritë e tyre Jeton Wallet, ku ata mund të identifikohen dhe të miratojnë kërkesën e marrë për transaksionin. Nëse të gjitha detajet kontrollohen, transaksioni do të përpunohet menjëherë dhe fondet do të pasqyrohen në llogaritë e basteve të bastorëve të basteve.

Lojtarët gjithashtu mund të bëjnë depozita me një kartë Jeton të parangarkuar me fonde. Më pas, lojtarët mund t'i përdorin kartat si çdo kartë e zakonshme debiti, duke përfshirë transferimin e fondeve në një faqe bastesh. Ata vetëm duhet të zgjedhin Kartën Jeton opsioni i pagesës eSports nga një faqe bastesh që lejon mënyrën e pagesës, specifikoni shumën e depozitës dhe futni me saktësi detajet e kartës për të bërë depozitimin.

Në secilin rast, lojtarët nuk japin detaje bankare ose nuk i lidhin llogaritë e tyre bankare me faqen e basteve. Kufiri i depozitave ndryshon nga një faqe bastesh në tjetrën dhe në vende të ndryshme.

Si të bëni një tërheqje me Jeton

Procesi i tërheqjes është gjithashtu relativisht i lehtë. Si fillim, lojtarët duhet të sigurojnë se kanë fonde të mjaftueshme në llogaritë e tyre të basteve për të bërë një tërheqje, duke marrë parasysh kufijtë minimalë të tërheqjes të lejuara nga ofruesi i basteve. Ata gjithashtu duhet të konfirmojnë që faqja e basteve pranon tërheqje përmes Jeton Wallet.

Për të filluar një tërheqje, lojtarët duhet të identifikohen në llogarinë e tyre të basteve dhe të lundrojnë në seksionin e tërheqjes në faqen bankare. Më pas ata duhet të zgjedhin opsionin Jeton Wallet, i cili do t'i shtyjë të fusin shumën që dëshirojnë të tërheqin. Pas futjes së shumës së tërheqjes, ata mund të paraqesin kërkesën për tërheqje.

Koha e përpunimit të tërheqjes

Koha e përpunimit të tërheqjes zakonisht ndryshon në sajte të ndryshme të basteve eSports online. Ofruesit e basteve marrin kohëzgjatje të ndryshme për të verifikuar dhe miratuar kërkesat për tërheqje. Vonesat në përpunimin e tërheqjes gjithashtu ndihmojnë në minimizimin ose parandalimin e mashtrimit. Shumica e ofruesve të basteve zakonisht marrin rreth tre ditë për të çliruar fondet e tërhequra.

Tërheqjet nga celulari

Lojtarët mund të tërheqin fonde duke përdorur pajisjet e tyre celulare. Procesi është relativisht i ngjashëm me përdorimin e një shfletuesi në internet, por me dallime minimale në ndërfaqen e përdoruesit.

Të mirat dhe të këqijat me Jetonin

Pro

  • Mbështetet në shumë vende: Jeton aktualisht mbështetet në më shumë se njëqind vende, duke e bërë atë të disponueshëm dhe të aksesueshëm për shumë lojtarë. Kjo është veçanërisht e dobishme për lojtarët që përdorin faqet ndërkombëtare të basteve.
  • I sigurt: Të gjitha pagesat e bëra përmes Jeton Wallet janë të sigurta dhe të sigurta. Jeton Wallet përdor disa nga sistemet më të avancuara dhe më të sigurta të sigurisë dhe garanton privatësinë e përdoruesit.
  • I përshtatshëm dhe i lehtë për t'u përdorur: Kryerja e transaksioneve duke përdorur Jeton është e shpejtë dhe e drejtpërdrejtë. Punonjësit mund ta përdorin atë me lehtësi në çdo kohë.

Kon

  • E padisponueshme në disa vende: Disavantazhi kryesor i Jetonit është se nuk mbështetet në të gjitha vendet. Kjo do të thotë që disa lojtarë nuk mund të kenë akses në shërbimet.

Procesi i hapjes së llogarisë Jeton

Puntorët mund të hapin një llogari të Jeton Wallet vetëm nga faqja zyrtare e Jeton ose aplikacioni celular. Procesi është relativisht i thjeshtë dhe zgjat disa minuta. Për të filluar, përdoruesit duhet të klikojnë butonin 'Regjistrohu'. Kjo do të hapë një formular regjistrimi ku përdoruesi duhet të plotësojë saktë të dhënat e kërkuara.

Këto detaje përfshijnë numrin e telefonit, adresën e emailit, emrin dhe datën e lindjes. Përdoruesit duhet gjithashtu të krijojnë një fjalëkalim unik që do të përdorin për të hyrë në llogari. Sistemi do t'i dërgojë përdoruesit një kod konfirmimi me SMS në numrin e telefonit të dhënë, të cilin përdoruesi duhet ta fusë për të vazhduar procesin e regjistrimit.

Faza tjetër përfshin specifikimin e të dhënave të adresës. Kjo përfshin vendin, qytetin dhe kodin postar. Më pas, përdoruesit duhet të lexojnë termat dhe kushtet dhe të tregojnë se e kanë bërë këtë duke shënuar kutinë e kontrollit.

Pas kësaj, përdoruesit mund të hyjnë në llogarinë e tyre të sapokrijuar Jeton Wallet. Megjithatë, ata ende duhet të verifikojnë llogarinë përpara se të përpunohet çdo transaksion që ata bëjnë. Ky është zakonisht një hap i detyrueshëm në të gjitha institucionet financiare, të njohura si KYC. Kjo bëhet përmes verifikimit të identitetit dhe vërtetimit të adresës.

Kufizimet e hapjes së llogarisë

Përdoruesit duhet të jenë mbi 18 vjeç për të hapur një llogari Jeton Wallet. Ekzistojnë gjithashtu disa kufizime për mbajtjen e një llogarie ofruesi. Për shembull, ofruesi duhet të sigurojë informacionin e nevojshëm për KYC (njoh klientin tuaj) dhe kundër pastrimit të parave. Ofruesi gjithashtu duhet të pajtohet me të gjitha termat dhe kushtet e Jeton.

Opsionet e mbështetjes së klientit Jeton

Përdoruesit mund të aksesojnë shërbimet e mbështetjes së klientit të Jeton në dy mënyra kryesore. E para është përmes bisedës së drejtpërdrejtë të disponueshme në faqen e tyre zyrtare, ku përdoruesit mund të transmetojnë çdo pyetje ose problem tek një përfaqësues i kujdesit ndaj klientit. Zakonisht duhen disa minuta para se të dërgohet përgjigja e parë. Megjithatë, përgjigjet e mëvonshme janë të shpejta.

Opsioni i dytë për të hyrë në shërbimet e mbështetjes së klientit është përmes postës elektronike. Ky opsion është i dobishëm për çështje të gjata dhe të orientuara nga detajet. Zakonisht duhen disa orë për të marrë një përgjigje me email.

Jeton gjithashtu ka një faqe udhëzuese të detajuar, në të cilën përdoruesit mund të kenë akses për të marrë informacion që do t'i ndihmojë ata të zgjidhin në mënyrë të pavarur çështjet e zakonshme. Ata gjithashtu mund të kërkojnë ndihmë nga përdoruesit e tjerë nëpërmjet mediave sociale dhe forumeve në internet.

  • email: kyc@jeton.com
  • Bisedë e drejtpërdrejtë
  • Pyetjet e shpeshta
About the author
Ardit Krasniqi
Ardit Krasniqi
About

Ardit, një shqiptar i krenar, kombinon me mjeshtëri dashurinë e tij për lojrat e kazinos me aftësinë e tij gjuhësore. Si një lokalizues i udhëzimeve për kazino online, puna e tij është e pasur me nuancat kulturore.

Send email
More posts by Ardit Krasniqi