Pagesat e shpejta

Sapo një lojtar të ketë fituar një bast dhe t'i shohë ato fitime të shfaqen në bilancin e llogarisë së faqes së tij të basteve, është e natyrshme që të dëshirojmë të keni akses në ato fonde sa më shpejt që të jetë e mundur. Koha që duhet që tërheqjet të përpunohen nga faqet e basteve me pagesë të shpejtë ndryshon ndjeshëm në të gjithë industrinë e basteve, me disa sajte që janë më të shpejta se të tjerat.

Çfarë është një faqe bastesh me pagesë të shpejtë?

Çfarë është një faqe bastesh me pagesë të shpejtë?

Një faqe e shpejtë e basteve për pagesa eSport i lejon lojtarët të tërheqin fondet e tyre shpejt, me kohët e përpunimit që tani janë deri në 30 minuta për disa platforma. Shumë faktorë mund të ndikojnë se sa kohë duhet që një kërkesë për tërheqje të përpunohet, me procesorin e pagesës që u zgjodh gjithashtu që luan një rol në sa kohë duhet që fondet të jenë në dispozicion të një lojtari si para të shpenzuara.

Opsionet e ndryshme të tërheqjes janë zakonisht të disponueshme në faqet e basteve, me VISA dhe Mastercard që janë të njohura dhe PayPal dhe madje edhe një transferim direkt në llogarinë bankare të një lojtari. Një sajt bastesh me pagesë të shpejtë do të përpunojë kërkesën e një lojtari për tërheqjen e fondeve sa më shpejt që të jetë e mundur, duke shmangur në përgjithësi më shumë se disa orë, duke supozuar se nuk ngrihen probleme.

Pasi kompania e basteve të ketë përpunuar kërkesën dhe të lëshojë fondet për tërheqje, i takon ofruesit të pagesës që lojtari zgjodhi për të përfunduar procesin.

Çfarë është një faqe bastesh me pagesë të shpejtë?
Faqet e basteve eSport me pagesë më të shpejtë në 2021

Faqet e basteve eSport me pagesë më të shpejtë në 2021

Siç kemi përcaktuar më lart, faqet e basteve në internet eSports mund të ndryshojnë ndjeshëm në sasinë e kohës që u duhet për të përpunuar kërkesat për tërheqje dhe për të marrë paratë te klientët. Këtu janë 10 faqet më të shpejta të basteve në internet në 2021.

BetVictor

Kjo faqe e basteve online ofron opsionin e shpejtë të tërheqjes VISA Direct dhe përpunon kërkesat për tërheqje brenda 30 minutave. VISA Direct ofron shpërndarje të fondeve në kohë reale duke përdorur të dhënat e kartës së lojtarit.

PariMatch

Ashtu si me BetVictor, PariMatch ofron opsionin e tërheqjes VISA Direct dhe përpiqet të përpunojë kërkesat për tërheqje brenda 30 minutave.

Bet365

Kjo faqe e basteve online me pagesë të shpejtë përdor tërheqje të shpejta përmes Neteller dhe ka ofrues të tjerë pagesash në dispozicion të lojtarëve. Bet365 përpunon kërkesat për tërheqje për fitimet e klientëve brenda 12 orëve, duke supozuar se nuk ngrihen probleme, gjë që mund të shkaktojë vonesa.

SBK

Faqja e basteve SBK bën listën tonë pasi ato kanë disa nga tërheqjet më të shpejta të Trustly në dispozicion. Koha e përpunimit të kërkesave për tërheqje është 1-2 ditë.

Betway

Tërheqjet e shpejta janë përsëri të disponueshme përmes VISA Direct me Betway, dhe kërkesat për tërheqje përgjithësisht përpunohen brenda 12 orëve.

William Hill

Kjo faqe popullore bastesh, me dyqane fizike, mund të sigurojë disa nga tërheqjet më të shpejta të kartave të debitit të disponueshme aktualisht. William Hill përpunon kërkesat për tërheqje brenda 1-3 ditëve.

Betfair

Nëse një lojtar kërkon tërheqje të shpejta nga PayPal, atëherë Betfair ofron ndër më të shpejtat. Kërkesat për tërheqje përpunohen brenda 4-24 orëve.

888Sport

Kjo faqe interneti bastesh, e cila ofron gjithashtu një kazino në internet, ofron disa nga tërheqjet më të shpejta MuchBetter të disponueshme - duke u dhënë lojtarëve akses të shpejtë në fitimet e tyre. Pas miratimit të kërkesës për tërheqje, pagesa zakonisht përpunohet brenda 2-3 ditëve.

BoyleSports

Disa nga kohët më të shpejta të përpunimit të Skrill ofrohen nga BoyleSports, me kërkesat për tërheqje nga lojtarët që zakonisht përpunohen brenda 24 orëve.

SportingBet

Nëse është një tërheqje çeku që një klient kërkon, SportingBet ofron kohët më të shpejta në dispozicion. Pasi një kërkesë për tërheqje të jetë verifikuar dhe miratuar, çeqet do të postohen brenda dy ditësh, gati që një lojtar të depozitojë në bankën e tij.

Faqet e basteve eSport me pagesë më të shpejtë në 2021
Si të merrni pagesën më të shpejtë në një faqe bastesh eSport në internet

Si të merrni pagesën më të shpejtë në një faqe bastesh eSport në internet

Nëse një lojtar kërkon pagesat më të shpejta të mundshme të fitimeve nga faqet e basteve në internet eSports, atëherë mund të bëhen shumë gjëra. Më e rëndësishmja, klientët potencial duhet të hulumtojnë faqet e ndryshme të basteve të disponueshme dhe të zbulojnë se cilat kohë përpunimi ofrojnë. Shqyrtimet nga lojtarët e tjerë mund të ndihmojnë këtu, me rishikime që konfirmojnë nëse një faqe bastesh në internet me pagesë të shpejtë i plotëson rregullisht kohët e deklaruara të tërheqjes dhe duke detajuar çdo problem të përjetuar më parë nga lojtarët.

Është gjithashtu e nevojshme të kontrolloni se cilat metoda pagese ofron një faqe bastesh, ku disa janë të papërshtatshme për një lojtar dhe koha që duhet për disponueshmërinë e fondeve ndryshon nga të gjitha. Kur zgjidhet një faqe bastesh dhe një ofrues pagese dhe një lojtar dëshiron të tërheqë fitimet e tij - sigurimi që të gjitha rregullat e sigurisë dhe identifikimit janë përmbushur do të ndihmojë në sigurimin e një eksperience të shpejtë me probleme minimale.

Si të merrni pagesën më të shpejtë në një faqe bastesh eSport në internet
Pse disa transaksione zgjasin kaq shumë ose bllokohen?

Pse disa transaksione zgjasin kaq shumë ose bllokohen?

Herë pas here, një lojtar do të zbulojë se kërkesa e tij për tërheqje në internet të basteve eSport po merr më shumë se zakonisht për t'u përpunuar ose se është bllokuar fare. Arsyet për këtë mund të ndryshojnë, me të gjitha rastet të ndryshme.

Megjithatë, arsyeja e përbashkët është se lojtari nuk e ka kaluar mjaftueshëm procesin e identifikimit - veçanërisht e vërtetë kur një kërkesë tërheqjeje është e bllokuar. Ligjet e zbatuara nga qeveritë dhe rregullat e parashikuara nga organet rregullatore kërkojnë që faqet e internetit të basteve të verifikojnë identitetin e lojtarëve përpara se të tërhiqen çdo fitim. Rregulloret e sigurisë si ligjet kundër pastrimit të parave dhe kundër mashtrimit zbatohen gjithashtu.

Nëse një faqe bastesh nuk mund të verifikojë identitetin e një klienti ose dyshohet për mashtrim, atëherë pagesa do të bllokohet derisa këto çështje të zgjidhen. Nëse një pagesë bllokohet ose vonohet në pritje të kontrolleve shtesë, atëherë faqja e basteve do ta njoftojë klientin dhe do të nxjerrë në pah çdo hap që duhet të ndërmerret për të finalizuar tërheqjen.

Për të parandaluar që kjo të ndodhë, lojtarët duhet të sigurojnë se kanë përfunduar të gjitha hapat e verifikimit të kërkuara gjatë një kërkese tërheqjeje - të tilla si dhënia e kopjeve të identifikimit të përshtatshëm dhe prova e dokumenteve të adresës. Në rastin e rrallë që një lojtar mendon se tërheqja e tij është bllokuar ose mbajtur në mënyrë të padrejtë, ankesat mund të bëhen në faqen e basteve. Ato gjithashtu mund të përshkallëzohen tek gjyqtarët e pavarur.

Pse disa transaksione zgjasin kaq shumë ose bllokohen?
Mënyrat më të shpejta të pagesës për tërheqje

Mënyrat më të shpejta të pagesës për tërheqje

Një gamë e gjerë metodash pagese për tërheqje është e disponueshme në industrinë e basteve në internet, me më të njohurat që tërheqin mijëra klientë besnikë. Koha që u duhet këtyre ofruesve të pagesave për t'i vënë fondet në dispozicion të bastorëve ndryshon në mënyrë të konsiderueshme, me më të shpejtët që kanë fonde në llogarinë e një lojtari brenda disa minutave. Ofruesit e pagesave si PayPal dhe Skrill mund të ofrojnë tërheqje në shumë vende bastesh dhe besohen gjerësisht nga klientët dhe bizneset.

Ato ofrojnë kohë të shpejta të përpunimit të pagesave dhe mbështeten për nivelet e tyre të larta të sigurisë dhe politikat e fuqishme për të mbrojtur klientët. Tërheqjet mund të bëhen gjithashtu shpejt duke përdorur VISA dhe Mastercard, të cilat pranohen në mijëra vende në mbarë botën, dhe shumica e lojtarëve tashmë do t'i përdorin ato nëpërmjet kartave të tyre të debitit dhe kreditit.

Disa faqe bastesh kanë në dispozicion dyqane fizike ku fitimet mund të mblidhen në para, që është një mënyrë e shpejtë dhe e sigurt për të mbledhur fitimet e tërhequra.

Mënyrat më të shpejta të pagesës për tërheqje