Mr Green Rishikimi i basteve eSports 2024 - FAQ

Mr GreenResponsible Gambling
CASINORANK
10/10
BonusBonus 1200 $ + 200 rrotullime falas
Temë e butë
Kazino fituese e çmimeve
Lojëra elektronike ekskluzive
E besuar
E verifikuar
E sigurt
Temë e butë
Kazino fituese e çmimeve
Lojëra elektronike ekskluzive
Mr Green is not available in your country. Please try:
FAQ

FAQ

Pyetjet më të shpeshta në lidhje me bastet esports në Mr Green. Këtu mund të gjeni përgjigje për pyetjet tuaja të basteve.

Cilat lloje të basteve janë të disponueshme për Mr Green e-Sports?

Bastet mund të kategorizohen si shanse të përgjithshme që zbatohen gjithashtu për bastet sportive dhe shanse të kufizuara në lojëra të caktuara eSport.

A është i ligjshëm zoti Green?

Mr Green është një kazino dhe libër sportiv që funksionon ligjërisht, i licencuar nga Autoriteti i Lojërave të Maltës.

Si mund të ndryshohet mënyra e depozitimit të tyre?

Duke klikuar në butonin Depozita në seksionin e arkëtarit, do të shfaqet një listë e opsioneve të tjera të pagesës. Përdoruesi mund të zgjedhë atë që i përshtatet nevojave të tij.

Nëse depozita nuk reflektohet, çfarë duhet të bëjë pronari i llogarisë?

Pas një depozitimi të pasuksesshëm në llogarinë e një lojtari, paratë do të kreditohen përsëri në llogarinë bankare. Nëse fondet nuk reflektohen pas pesë ditësh, përdoruesi duhet të kontaktojë mbështetjen për udhëzime të mëtejshme.

Kur duhet një lojtar të kërkojë tërheqje?

Fitimet janë të disponueshme për para në dorë pasi të arrijnë kufirin minimal të tërheqjes prej 30 €.

Pse disa tërheqje dështojnë tek Mr Green?

Nëse mënyra e tërheqjes është e ndryshme nga ajo që është përdorur për të depozituar, atëherë procesi mund të mos ketë sukses. Një arsye tjetër mund të jetë se rezervisti nuk pranon mënyrën e preferuar të pagesës së përdoruesit për tërheqje.

Gjithashtu, lojtarët nuk mund të arkëtojnë para bonus përpara se të plotësojnë kushtet e bastit. Së fundi, një pagesë mund të dështojë nëse llogaria nuk verifikohet. Kompania do të kërkojë dokumente verifikimi për të miratuar transaksionin dhe për të mbrojtur lojtarin nga një sulm i mundshëm kibernetik.

Kush mund të rihapë një llogari të mbyllur më parë?

Ata që mbyllin llogaritë e tyre përmes funksionit Take a Break do t'i rihapin automatikisht pasi të kalojë periudha e përcaktuar. Pastaj ata mund të identifikohen me fjalëkalimin dhe emailin e tyre të zakonshëm. Nëse llogaria ishte e vetëpërjashtuar, ajo zhbllokohet pasi të skadojë afati i caktuar. Nga ana tjetër, një llogari që është mbyllur përkohësisht mund të aktivizohet drejtpërdrejt. Nëse kompania e mbyll atë për arsye të tjera, vetëm ekipi mbështetës mund ta zgjidhë problemin.

Nga mund të luhet kazino Mr Green?

Lojtarët nga Kanadaja, Argjentina, Republika Dominikane, Zelanda e Re, MB dhe vende të tjera të BE-së janë të mirëpritur.

A do t'i fshijë zoti Green të dhënat personale të përdoruesit?

Mr Green ruan informacionin e përdoruesit sipas rregullave të Rregullores së Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave (GDPR). Ata i mbajnë këto të dhëna për të paktën pesë vjet. Pas kësaj, lojtarët mund të kërkojnë fshirjen e të dhënave të tyre.

A mund të anulojë dikush abonimet me email dhe buletinet?

Anëtarët mund të çabonohen nga mesazhet promocionale në çdo kohë duke klikuar lidhjen e çregjistrimit të dërguar me email. Ose ata mund të dërgojnë fjalën "STOP" me SMS për të përfunduar abonimin. Përndryshe, mund të kontaktoni përfaqësuesit e kujdesit ndaj klientit për të hequr dorë nga buletinet. Megjithatë, vendimi do ta përjashtojë klientin nga përditësimet për ofertat speciale. Mund të abonoheni sërish duke rregulluar cilësimet e llogarisë.

Lojërat më të mira sportive në Mr. Green në 2024
2023-04-13

Lojërat më të mira sportive në Mr. Green në 2024

{{ section pillar="" image="" name="" group="" taxonomies="" providers="recGwh2vHaqbfyrHK" posts="" pages="" }} një qendër lojërash fati me një ndalesë. Përveç lojërave të kazinosë, kjo faqe ka tregje bastesh sportive që mbulojnë sportet tradicionale dhe virtuale. Z. Green është gjithashtu ndër faqet më të mira të basteve eSports në 2024 .