Libërbërësit e Sporteve që pranojnë Transfer Money

Menaxhimi i duhur i një llogarie bastesh eSports është një aspekt jetik i lojërave të fatit të përgjegjshëm. Basti kërkon para dhe kërkon një llogari të mirëfinancuar për të shijuar atë që ofron libralidhësi. Transferimi i parave përmes bankës renditet lart ndër metodat më të përdorura të pagesës në faqet e basteve online esports. Pothuajse çdo lojtar ka një llogari bankare, vendase ose ndërkombëtare.

Në një moment ose në një tjetër, ata e gjejnë veten duke përdorur këtë metodë për të transferuar para në një librari në internet. Çdo lojtar që dëshiron të përdorë këtë opsion duhet të ketë disa njohuri bazë për mënyrën se si funksionon dhe të mirat dhe të këqijat e tij. Ky artikull do t'i diskutojë këto në detaje.

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Rreth basteve esports Transfer Money

Rreth basteve esports Transfer Money

Transferimi i parave nga një llogari bankare në tjetrën mund të gjurmohet në 1800 para Krishtit. Ideja filloi në Babiloni kur huadhënësit e parave jepnin hua dhe paguanin interes. Në të njëjtën kohë, Roman dhe greke bankat pranonin depozitat si kursime.

Përgjatë historisë, teknologjia bankare ka marrë disa kthesa dhe kthesa, por aftësia për të transferuar para përmes internetit ka qenë ndryshimi më domethënës. Bankimi online filloi sapo lidhja e bazuar në ueb u bë një gjë globale në mesin e viteve '90.

A është i popullarizuar Transferimi i Parave?

Transferimi i parave është ndoshta metoda më e vjetër e transaksionit. Ai është gjithashtu sistemi më i popullarizuar i pagesave në të gjitha vendet në mbarë botën. Nuk është çudi që është më i përdoruri opsioni i pagesës për bastet esports. Pothuajse të gjitha bankat tregtare sot kanë një platformë bankare online ku përdoruesit regjistrohen për të monitoruar dhe menaxhuar financat e tyre nga distanca.

Disa banka transferojnë para në mënyrë elektronike pa pagesë për sa kohë që marrësi ka një llogari në të njëjtin institucion. Të tjerët do ta bëjnë atë me një tarifë, por koha e transferimit varet nga shuma në fjalë.

Rreth basteve esports Transfer Money
Si të bëni një depozitë me transferimin e parave

Si të bëni një depozitë me transferimin e parave

Kur bastorët zgjedhin të transferojnë para nëpërmjet bankës për të filluar të luajnë baste eSports, ata duhet të dinë ID-në e llogarisë bankare të libër sportiv online esport. Ka sisteme të panumërta bankare në mbarë botën, kështu që procesi i transferimit të fondeve në mënyrë elektronike mund të mos jetë i njëjtë në banka të ndryshme. Në mënyrë të ngjashme, procesi do të ndryshojë për sa i përket kufijve të transaksionit dhe afateve kohore të transferimit. Por koha mesatare e transferimit është 24 - 48 orë për bankat lokale ose 2 - 5 ditë pune për bankat ndërkombëtare.

Përdorimi i Transferimit të Parave në bastebërësit online esport

Pavarësisht dallimeve delikate në sistemet bankare, koncepti bazë mbetet i njëjtë. Bastet e Sporteve që preferojnë këtë metodë depozitimi do të përdorin një proces që duket si ky:

 1. Regjistroni një llogari personale në një bastvënës eSports
 2. Hapni llogarinë duke përdorur kredencialet e hyrjes
 3. Shkoni te seksioni bankar/pagesa/arkëtari
 4. Zgjidhni banking në internet, transfertë bankare ose transfertë direkte bankare
 5. Shënoni një institucion bankar të preferuar
 6. Hyni në një portë të sigurt ose futni numrin e rrugëtimit dhe numrin e llogarisë
 7. Vërtetoni hyrjen përmes një aplikacioni celular, kërkesës me email ose një OTP të dërguar me SMS
 8. Shtoni sa duhet të depozitoni në llogarinë e basteve eSports
 9. Konfirmoni pagesën
 10. Merr kredi për bast
Si të bëni një depozitë me transferimin e parave
Si të bëni një tërheqje me Transfer Money

Si të bëni një tërheqje me Transfer Money

Çdo lojtar që ka përdorur një faqe të tregtisë elektronike për një biznes e kupton se sa e lehtë mund të jetë transferimi i parave nga një faqe interneti në një llogari bankare individuale. Tërheqja e fitimeve nga një libralidhës është e kundërta e depozitimit.

 1. Hapni faqen e basteve eSports dhe identifikohuni me një fjalëkalim dhe email ose emër përdoruesi
 2. Navigoni në faqen bankare/arkëtare/pagesat
 3. Konfirmoni fitimet dhe shumën për të tërhequr
 4. Zgjidhni një mënyrë pagese për tërheqje - banking në internet, transfertë bankare ose transfertë bankare
 5. Jepni një ID unike bankare në internet
 6. Verifikoni llogarinë e basteve dhe ID-në bankare (duhet të jenë të sinkronizuara)
 7. Prisni për miratim
 8. Libërbërësi transferon paratë në llogarinë bankare të lojtarit brenda 2-5 ditëve të punës

Tërheqjet e parave nga transferta nuk janë të menjëhershme. Së pari, Ofruesi i basteve eSports do të duhet pak kohë për të verifikuar identitetin e lojtarit. Kjo është një masë thelbësore sigurie për lojërat e fatit në internet që ndihmon për të shmangur çdo mashtrim në internet. Është bërë gjithnjë e më e zakonshme që lojtarët e lojërave në internet të mashtrohen nga fitimet e tyre të fituara me vështirësi. Kjo është arsyeja pse të gjitha faqet legjitime dhe të sigurta kërkojnë kohë për të kontrolluar dy herë nëse personi që kërkon një tërheqje ka marrë pjesë vërtet në vendosjen e basteve eSports.

Si të bëni një tërheqje me Transfer Money
Të mirat dhe të këqijat me transferimin e parave

Të mirat dhe të këqijat me transferimin e parave

Kur lojtarët e eSports transferojnë para në internet, ata menaxhojnë llogaritë e tyre bankare përmes pajisjeve celulare ose kompjuterëve. Kjo do të thotë se ata nuk kanë nevojë të vizitojnë degët e tyre për të përfunduar transaksionet. Kjo vjen me meritat dhe të metat, siç theksohet më poshtë.

Pro

 • Aftësia për të depozituar para në faqet e basteve online esports me disa klikime ose rrëshqitje të ekranit të telefonit
 • Kosto relativisht më të ulëta të transferimit
 • Ikje të sigurta për arka

Kundër

Ndonjëherë, dikush duhet të gjejë një ATM ose institucion bankar për të vendosur para në llogaritë e tyre përpara se t'i dërgojë në një llogari bastesh në internet eSports. Ky proces mund të jetë i ndërlikuar. Në varësi të vendit, transaksionet e lojërave të fatit mund të gjurmohen ose të kufizohen shumë nga autoritetet.

 • Mund të jetë subjekt i ligjeve dhe rregulloreve strikte të një vendi
 • Transferim i rëndë
Të mirat dhe të këqijat me transferimin e parave
Procesi i hapjes së llogarisë së transferimit të parave

Procesi i hapjes së llogarisë së transferimit të parave

Për të marrë një llogari Transfer Money, duhet një ID kombëtare, që do të thotë se ata duhet të jenë të moshës madhore. Është gjithashtu e mundur të hapet një llogari ndërkombëtare që mund të strehojë monedha të ndryshme. Por llogaritë e tilla shpesh janë të kufizuara për sa i përket sasisë së transaksionit çdo ditë. Plus, kërkon më shumë kohë për të kryer një transferim bankar në një vend tjetër.

Disa vende lejojnë të miturit të kenë llogari bankare, por ato duhet të mbikëqyren nga kujdestarët ose prindërit e rritur. Hapja e një llogarie të re bankare nuk kërkon një llogari tjetër bankare sepse çdo institucion funksionon në mënyrë të pavarur.

Si të krijoni një llogari

Duhet një procedurë e thjeshtë por formale për të hapur një llogari bankare Transfer Money.

 • Zgjedhja e një institucioni bankar dhe lloji i llogarisë: Çdo bankë ka opsione të ndryshme llogarie, p.sh., llogari rrjedhëse, llogari depozite fikse, llogari kursimi, etj. Një llogari rrjedhëse funksionon më mirë për transferimin e parave në internet.
 • Plotësimi i të dhënave personale: Formulari i hapjes së llogarisë është si një propozim. Këtu, aplikanti jep emrin e tij të plotë, emailin, numrin e telefonit, adresën dhe detajet e pajtueshmërisë tatimore.
 • Dëshmi identiteti: Institucionet bankare do të kërkojnë një fotografi me madhësi pasaporte, kartë identiteti, gjurmë gishtash dhe nënshkrim.
 • Krijimi i një profili bankar online: Pasi aplikimi të jetë pranuar, klienti mund të hapë një llogari online Transfer Money. Procesi mund të kryhet në faqen e internetit të bankës ose në aplikacionin përkatës celular.
Procesi i hapjes së llogarisë së transferimit të parave
Opsionet e mbështetjes së klientit të transferimit të parave

Opsionet e mbështetjes së klientit të transferimit të parave

Llogaritë e transfertave të parave menaxhohen nga degët fizike dhe nga distanca. Ndërsa është e mundur të hysh në një institucion financiar për të pyetur për diçka, komunikimi në internet është më i përshtatshëm. Ofruesit e besueshëm kanë qendra të dedikuara thirrjesh dhe agjentët e tyre në internet janë gjithmonë të disponueshëm për të biseduar me klientët. Kanalet më të zakonshme të zgjidhjes së çështjeve të klientëve janë:

 • Telefoni
 • Email
 • Formulari i kërkesës në internet
 • Bisedë e drejtpërdrejtë

Shumica e institucioneve financiare i hapin linjat telefonike në mëngjes dhe i mbyllin në mbrëmje. Telefonatat mund të mos funksionojnë në disa orë gjatë fundjavave dhe festave publike. Email-et dhe formularët online u përgjigjen brenda 24 - 48 orëve. Shumica e bisedave të drejtpërdrejta janë të disponueshme në aplikacionet bankare. Disa janë të aktivizuara me bot, ndërsa të tjerët përfshijnë përfaqësues njerëzorë të klientëve.

Opsionet e mbështetjes së klientit të transferimit të parave