Tether

Tether (USDT) është një kriptomonedhë e bazuar në platformën Tether. Përdoret nga individë dhe biznese si pagesë për mallra dhe shërbime. Është gjithashtu një metodë depozitimi për faqet e basteve online dhe faqet e internetit të basteve elektronike. Si një kriptomonedhë me një çmim të qëndrueshëm kundrejt dollarit amerikan, është ndër kriptovalutat më të përshtatshme që mund të përdorin të gjithë.

Pavarësisht pranisë së konkurrentëve, ajo ruan pozicionin e saj të lartë në tregun e kriptomonedhave. Reputacioni i saj thotë se janë "paratë dixhitale për epokën dixhitale". Shumë burime të besueshme si Coin Market Cap e konsiderojnë atë një nga dhjetë kriptovalutat më premtuese në botë.

Rreth Tether

Rreth Tether

Tether është inkorporuar në Hong Kong dhe u lançua në vitin 2014. Që atëherë, ajo është përdorur si një monedhë dixhitale në fiat. Personat që qëndrojnë pas tij janë JL Van Der Velde (Shef Ekzekutiv), Stuart Hoegner (Këshilltar i Përgjithshëm) dhe Giancarlo Devasini (Shef Financiar). Ai përdor teknologjinë Blockchain për të lejuar përdoruesit të dërgojnë dhe marrin argumente dixhitale ndërkombëtarisht, menjëherë dhe në mënyrë të sigurt.

Dhe këto avantazhe u paraqiten përdoruesve për një pjesë të kostos së opsioneve të tjera. Së bashku me kriptovalutat e tjera të njohura si Bitcoin dhe Ethereum, shumë njerëz e përdorin atë si një zëvendësues të USD. Si e tillë, është një nga kriptovalutat kryesore për sa i përket vëllimit të tregtisë.

Një tjetër avantazh fitues i Tether është i mbështetur nga dollarë, ari fizik, euro dhe asete të tjera të botës reale dhe likuide. Dhe emri i saj përfaqëson atë - një kriptomonedhë e ankoruar ose "e lidhur" me paratë e botës reale. Njerëzit, veçanërisht ata me përvojë të kufizuar me kriptovalutat, tërhiqen nga ajo për shkak të kësaj dhe natyrës së saj shumë likuide. Vlera e një tokeni Tether është e barabartë me një njësi bazë të monedhës që e mbështet atë, siç është dollari amerikan. Pagesat mund të bëhen nëpërmjet:

 • Neteller
 • Viza
 • Bitcoin
 • Skrill
 • Astropay
 • Webmoney
 • Paratë e përsosura
 • Zar
Rreth Tether
A është Tether popullor?

A është Tether popullor?

Kur bëhet fjalë për kriptovalutat, Tether është një emër popullor. Për shkak të komoditetit që ofron, është një zgjedhje popullore si një mënyra e besueshme e pagesës përdoret në faqeshënuesit në internet, faqet e basteve esports dhe kazinotë.

Miliona njerëz në mbarë botën përdorin Tether dhe një numër në rritje përdoruesish po e përdorin atë. Megjithatë, për shkak se platforma Tether i përmbahet rregulloreve të qeverisë, banorët e vendeve të mëposhtme këshillohen të mos përdorin token:

 • Korea e Veriut
 • Kuba
 • Singapor
 • Pakistani
 • Irani

Venezuela

 • Siria
 • Krimea

Qytetarët amerikanë gjithashtu këshillohen të mos përdorin platformën Tether. Megjithatë, njerëzit që qëndrojnë pas Tether mund të bëjnë përjashtime për palët që përfshijnë ECP (Eligible Contract Participants) dhe bizneset e krijuara jashtë SHBA-së.

A është Tether popullor?
Si të bëni një depozitë duke përdorur Tether

Si të bëni një depozitë duke përdorur Tether

Është e pamundur të lidhësh drejtpërdrejt një llogari kazino me një llogari Tether. Sidoqoftë, është e përshtatshme të ngarkoni shpejt një llogari kazino me fonde nga një llogari Tether. Shuma minimale e depozitës është 10 dollarë pa depozitë maksimale.

 1. Zgjidhni Tether nga zona e Depozitave.
 2. Zgjidhni një llogari tregtare (rekomandohet një llogari tregtare e bazuar në USD për të shmangur pagesën e kostove të konvertimit).
 3. Zgjidhni Tjetër.
 4. Klikoni Dërgo fonde. Fut adresën e portofolit Tether dhe shumën USDT për të depozituar.

Gjendja e llogarisë do të kreditohet brenda 72 orëve.

Përdorimi i Tether në libralidhësit në internet

Tether bën një mundësi të shkëlqyer pagese për faqet e basteve esports. Përdorimi i platformës Tether është i lehtë dhe pa mundim, duke e bërë të thjeshtë për përdoruesit që të përdorin monedha të mbështetura nga fiat në zinxhirë bllok, duke përfshirë shkëmbimet, kuletat, përpunuesit e pagesave, shërbimet financiare dhe ATM-të.

Si të bëni një depozitë duke përdorur Tether
Si të bëni një tërheqje duke përdorur Tether

Si të bëni një tërheqje duke përdorur Tether

Tërheqja nga Tether është po aq e përshtatshme sa të bësh një depozitë. Shuma minimale e tërheqjes është 100 dollarë dhe shuma maksimale e tërheqjes është 1000 dollarë.

Në një shënim të lidhur, një shqetësim i përbashkët në lidhje me komoditetin është nëse një person mund të bëjë tërheqje nga pajisjet e tij celulare. Fatkeqësisht, ata nuk munden sepse platforma Tether nuk ka një aplikacion celular. Ndërsa mund të ketë zgjidhje për këtë, këmbëngulja për të përdorur celularin për t'u tërhequr nuk rekomandohet për arsye sigurie.

 1. Zgjidhni Tether nga seksioni Tërheqja.
 2. Zgjidhni llogarinë tregtare, më pas shkruani adresën e portofolit Tether dhe shumën për të tërhequr.
 3. Zgjidhni Tjetër.
 4. Do të paraqitet një përmbledhje e transaksionit. Një kod verifikimi do të dërgohet me email ose SMS, në varësi të llojit të sigurisë. Përdorni këtë kod për të konfirmuar kërkesën për tërheqje.

Gjendja e llogarisë do të kreditohet brenda 72 orëve.

Si të bëni një tërheqje duke përdorur Tether
Të mirat dhe të këqijat me Tether

Të mirat dhe të këqijat me Tether

Pro

 • Shumë shkëmbime pranojnë USDT - Aty ku përfshihen kriptovalutat, USDT shpesh pranohet.
 • Ndërfaqja miqësore për përdoruesit - Platforma Tether është e drejtpërdrejtë dhe miqësore për fillestarët.
 • e qëndrueshme -\b Është më pak e paqëndrueshme në krahasim me kriptovalutat e tjera.
 • Koha e transaksionit të menjëhershëm -\b Transaksionet mund të kryhen brenda disa minutave.
 • Tarifa zero - Transfertat ndërmjet kuletave nuk vijnë me tarifa transaksioni.

Kundër

 • Mungesa e anonimitetit - Në një botë të monedhave virtuale, ky është një shqetësim i madh. Për të përdorur USDT lirisht, është e nevojshme të paraqisni identifikimin personal.
 • Asnjë aplikacion celular - Përdoruesit që planifikojnë të tërheqin fonde nga pajisjet celulare nuk do të akomodohen.
 • Nuk lejohet miniera - Ndalimi i minierave ka të ngjarë të rregullojë vlerën USDT.
Të mirat dhe të këqijat me Tether
Procesi i hapjes së llogarisë Tether

Procesi i hapjes së llogarisë Tether

Hapja e një llogarie Tether është e lehtë. Çdokush mund të hapë një llogari edhe pa një llogari bankare apo dokumente identifikimi. Ata mund të fillojnë dhe të përfundojnë procesin e krijimit të llogarisë në më pak se pesë minuta. Nuk ka kufizime moshe apo kufizime të tjera, gjithashtu. Gjithçka që kërkohet është disa detaje personale dhe një adresë emaili.

Sidoqoftë, është e rëndësishme të verifikoni një llogari. Nëse një person zgjedh të vazhdojë me një llogari të paverifikuar, veprimet e tij janë të kufizuara. Për shembull, ata nuk lejohen të konvertojnë USDT në USD.

Si të vendosni një llogari

 1. Shkoni te Tether.io dhe klikoni SIGNUP.
 2. Jepni të dhënat personale si emrin dhe mbiemrin, adresën e emailit dhe emrin e përdoruesit.
 3. Aktivizo 2FA (Autentifikimi me dy faktorë) në seksionin e Sigurisë.
 4. Verifikoni identitetin duke klikuar emrin e përdoruesit.
 5. Klikoni Verifikimi dhe zgjidhni Verifikimi Individual.

Për të përfunduar këtë proces, lexoni informacionin thelbësor të renditur në faqen e Verifikimit Individual. Më pas jepni dokumentet e nevojshme.

Procesi i hapjes së llogarisë Tether
Opsionet e mbështetjes së klientit Tether

Opsionet e mbështetjes së klientit Tether

Ekipi i Tether mund të arrihet (përmes emailit) përmes faqes së tyre të internetit. Për shkak se ata i vlerësojnë përdoruesit e tyre, ata kanë dhënë përgjigje për shumicën e shqetësimeve. Faqja e tyre e internetit është e mbushur me burime të vlefshme dhe mund t'i përgjigjet gjithçkaje që një person duhet të dijë rreth Tether dhe si të përdorë platformën e tij. Uebsajti i tyre përmban seksione lehtësisht të aksesueshme, si p.sh. FAQ-të dhe faqet e Burimeve.

Ndërsa nuk ka shumë opsione për të arritur ekipin e tyre, ekipi mbështetës është i përgjegjshëm kur kontaktohet nëpërmjet sistemit që ata kanë ofruar. Ata madje kanë dy departamente për këtë, një i dedikuar për mbështetjen e klientëve dhe një tjetër për shqetësimet e lidhura me median.

Opsionet e mbështetjes së klientit Tether