Libërbërësit e Sporteve që pranojnë Money Transfer

Fjala transferim i parave përdoret zakonisht për t'iu referuar transfertave bankare. Termi mund të ndryshojë në varësi të vendndodhjes së lojtarëve. Sidoqoftë, procedura është pothuajse gjithmonë e njëjtë në çdo rast. Llogaria e basteve u siguron përdoruesve informacionin e llogarisë së tyre bankare. Më pas lojtarët përdorin këto detaje për të depozituar fonde direkt në llogaritë e tyre.

E kundërta është e vërtetë kur bëni një tërheqje. Transfertat e parave kryhen ose brenda një institucioni të vetëm financiar ose nëpër platforma të shumta. Zakonisht nuk ka ndërhyrje të personelit të bankës. Arsyeja më e përhapur për përdorimin e transfertave bankare në llogaritë e basteve eSports është se ato janë më të sigurta sepse dërgohen drejtpërdrejt nga një llogari bankare në tjetrën.

A është i popullarizuar transferimi i parave?

A është i popullarizuar transferimi i parave?

Mënyra e pagesës është e përhapur dhe shumë lojtarë kënaqen duke e përdorur atë. Bankat mbrojnë këto transaksione për të siguruar që të dhënat dhe paratë e përdoruesve të jenë të sigurta. Transfertat bankare janë të njohura për të gjitha llojet e pagesave, sepse ato nuk kërkojnë llogari të veçanta ose përdorimin e pajisjeve të specializuara ose pajisjeve të pagesave. Kjo është një nga mënyrat më të njohura dhe më të lehta për të paguar për lojërat e fatit, veçanërisht bastet e Sporteve.

SWIFT trajton shumicën e pagesave të transfertave ndërkombëtare të parave. Shoqëria kooperative u krijua në vitin 1974 nga shtatë banka ndërkombëtare që operojnë një rrjet global. Kjo e bën transferimin e parave një nga më të vjetrat menyra pagese.

Opsionet e pagesës të ofruara

Transfertat elektronike të fondeve, një term ombrellë që përfshin pagesat me kartë bankare, janë lloji më i zakonshëm i transferimit të parave. Mund të përdoret gjithashtu transferta bankare, e cila është një transferim ndërkombëtar i përshpejtuar i pagesave nga banka në bankë. Giro ofron një depozitë direkte, ndërsa një tjetër opsion i lejon lojtarët të dërgojnë para me çek postar ose me porosi. Njerëzit që menaxhojnë paratë e tyre në bastet e Sporteve mund të përdorin transferta bankare, të cilat janë një metodë mjaft e sigurt.

Transfertat bankare pranohen si një metodë depozitimi për transaksionet e llogarisë së basteve online në shumicën e vendeve që e lejojnë atë. Falë një rrjeti të gjerë bankash, ajo është e përhapur në vendet evropiane dhe Shtetet e Bashkuara.

A është i popullarizuar transferimi i parave?
Si të bëni një depozitë duke përdorur transferimin e parave

Si të bëni një depozitë duke përdorur transferimin e parave

Një nga mënyrat më të thjeshta që lojtarët të kryejnë pagesa me tel nga çdo bankë është përmes një transaksioni nga dega e tyre lokale. Lojtarët mund ta bëjnë këtë edhe përmes telefonit. Megjithatë, metoda më e zakonshme është të bëni një transfertë të drejtpërdrejtë bankare nga llogaria e tyre bankare në internet.

Lojtarët duhet të zgjedhin "depozitë" nga pjesa e arkëtarit të llogarisë së tyre të basteve online. Duhet të plotësohet informacioni bankar i kërkuar dhe shuma që do të donin të transferonin. Llogaria e basteve mund të vendosë një kërkesë minimale të depozitës.

Së fundi, lojtarët duhet të kryejnë çdo kontroll sigurie që kërkon banka. Pas konfirmimit, lojtarit do t'i duhet vetëm të presë që fondet të arrijnë dhe më pas të fillojë të luajë. Është e mundur që kjo të zgjasë disa ditë pune.

Depozitë direkte me transfertë parash

Lojtarët mund të shkarkojnë një aplikacion ose të luajnë në një version të bazuar në ueb për të bërë depozita direkte me transferta parash. Këto janë opsionet më të përshtatshme. Përdorimi i shërbimeve bankare në internet, veçanërisht aplikacionet bankare, do të sigurojë që transaksionet bankare të kryhen në sekonda.

Tarifat për transfertat ndryshojnë sipas bankës në varësi të shumës që transferohet. Nuk ka kufizime për depozitat ose tërheqjet me transfertat bankare në internet. Disa faqet online të basteve eSports, megjithatë, kanë kufizime të ndryshme se sa para mund të depozitojnë dhe tërheqin lojtarët duke përdorur transfertat bankare në internet.

Si të bëni një depozitë duke përdorur transferimin e parave
Si të bëni një tërheqje me transfertë parash

Si të bëni një tërheqje me transfertë parash

Nuk është e vështirë të tërhiqni para nga një llogari bastesh eSports. Gjithçka që një lojtar duhet të bëjë është të sigurohet se po ndjek të gjitha rregullat e faqes së lojërave të fatit. Këto mund të përfshijnë shumën minimale të kërkuar për të mbajtur aktive llogarinë e basteve dhe shumën maksimale.

Lojtarët duhet të hyjnë në llogarinë e tyre të bastbërësit dhe të zgjedhin "tërheqje" nga pjesa e arkëtarit të llogarisë së basteve. Më pas, duhet të zgjidhni transfertën bankare si mënyrën e tërheqjes dhe të vendosni shumën për të tërhequr. Mund të ketë një kërkesë që lojtari të zgjedhë bankën specifike në të cilën dëshiron të tërheqë fitimet e tij. Klikoni butonin Tërheq pasi të konfirmoni shumën. Llogaria e basteve njofton klientin pas përpunimit të transaksionit dhe duhet pritur disa ditë për të marrë paratë në llogarinë bankare.

Kufizimet e tërheqjes nuk janë të zakonshme me transfertat e parave. Lojtarët mund të nxjerrin fitimet e tyre në çdo moment, madje edhe në telefonat e tyre. Megjithatë, në varësi të sasisë së përfshirë, kohët e përpunimit mund të ndryshojnë. Tërheqjet mund të zgjasin diku nga tre deri në shtatë ditë. Nëse llogaria e basteve ka probleme me verifikimin e llogarisë së lojtarit ose përcaktimin e aftësisë së tij për të tërhequr, mund të zgjasë deri në një javë ose edhe dy javë.

Si të bëni një tërheqje me transfertë parash
Të mirat dhe të këqijat me transferimin e parave

Të mirat dhe të këqijat me transferimin e parave

Pro

 • Tarifat e transaksionit janë tepër minimale
 • Nuk ka nevojë të hapni më llogari
 • Ekziston një nivel i lartë i sigurisë dhe mbrojtjes së të dhënave
 • Transfertat bankare pranohen nga shumica e llogarive të basteve në internet
 • Është mjaft e lehtë për t'u përdorur. Nuk kërkon kontrolle krediti ose informacione personale nga lojtarët
 • Avantazhi kryesor është se transfertat bankare mund të përdoren nga kushdo për të bërë pagesa

Kundër

 • Disa institucione financiare refuzojnë të pranojnë opsionin e pagesës së llogarive të basteve eSports
 • Nuk është mënyra më e shpejtë për të bërë një pagesë në internet
 • Disa lojtarë mund të preferojnë të mos përdorin llogaritë e tyre bankare për të luajtur lojëra
 • Kërkohet një llogari bankare për të gjithë lojtarët
 • Disa banka mund të vënë në dyshim transferimet e drejtpërdrejta dhe të vendosin llogarinë e lojtarit në pritje derisa përfaqësuesi i kujdesit ndaj klientit të flasë me përdoruesin
Të mirat dhe të këqijat me transferimin e parave
Procesi i hapjes së llogarisë së transfertave të parave

Procesi i hapjes së llogarisë së transfertave të parave

Për shkak se transfertat bankare bëhen drejtpërdrejt ndërmjet bankave dhe llogarive bankare, ato mbrohen nga sistemet e sigurisë. Bankat përdorin disa nga kriptimet më të avancuara dhe më të rrepta për të siguruar që paratë e tyre dhe të klientëve të tyre të qëndrojnë të sigurta.

Si të krijoni një llogari

Për të hapur një llogari, lojtari duhet të shkojë në bankë me dokumentin e tij të identitetit. Zakonisht mund të bëhet brenda pak minutash dhe lojtari mund ta përdorë atë në platformat e basteve në internet. Pas regjistrimit, lojtari i kumarit duhet të lidhë llogarinë e tij bankare me llogarinë e basteve online të zgjedhur prej tij. Procedura është zakonisht e shpejtë dhe mund të kryhet në një kompjuter ose në një telefon celular.

Përdorimi i opsionit të pagesës pa një llogari bankare nuk është i mundur. Përdoruesit duhet të jenë të moshës madhore për të marrë dokumentet e nevojshme të identitetit të nevojshme nga banka. Të kesh një llogari të transferimit të parave ka disa të meta. Shumica e bankave kërkojnë që përdoruesit të jenë aktivë për një kohë të caktuar. Llogaritë e lojtarëve mund të fshihen nëse ata mbeten joaktive për një periudhë të gjatë kohore. Për t'i kthyer paratë e tyre, ata do të duhet të shkojnë në bankë ose të telefonojnë shërbimin e klientit.

Procesi i hapjes së llogarisë së transfertave të parave
Opsionet e mbështetjes së klientit për transferimin e parave

Opsionet e mbështetjes së klientit për transferimin e parave

Klientët vlerësohen shumë nga shumica e departamenteve të shërbimit ndaj klientit të bankave. Është e thjeshtë që lojtarët të kontaktojnë ose bankën ose llogarinë e basteve. Në rast të një depozite të humbur, lojtari duhet së pari të telefonojë llogarinë e basteve për të parë nëse i ka marrë fondet. Nëse nuk do ta bënin, lojtari do të duhej të kontaktonte me bankën e tyre për më shumë informacion. Tërheqjet mund të mbahen gjithashtu nëse banka dëshiron të verifikojë identifikimin e lojtarit. Shumica e detyrave mund të kryhen pa pasur nevojë të vizitoni bankën.

Çdo bankë ka kontaktin e vet. Por lojtari duhet të kërkojë sa vijon:

 • FAQ-të e faqes së internetit
 • Faqet e mediave sociale
 • Email mbështetës
 • Thirrni numrat
 • Bisedë e drejtpërdrejtë
Opsionet e mbështetjes së klientit për transferimin e parave