Libërbërësit e Sporteve që pranojnë EcoPayz

EcoPayz është një zgjidhje pagese në internet me një klientelë globale. Aktualisht, shërbimet janë të disponueshme në më shumë se 170 vende të ndryshme dhe mbështesin mbi 46 monedha të huaja. Shërbimet janë të gjitha me parapagesë, që do të thotë se përdoruesit duhet të depozitojnë fonde në llogaritë e tyre ecoPayz përpara se të bëjnë ndonjë pagesë duke përdorur shërbimin. Kjo përfshin transferimin e parave në një llogari bastesh në internet.

Përveç pagesave online, përdoruesit mund të marrin edhe një ecoPayz Mastercard. Mastercard i EcoPayz mund të përdoret për të bërë blerje në vende fizike ose për të bërë tërheqje nga ATM kudo në botë. Karta ka veçori të avancuara sigurie, disa prej të cilave përdoruesit mund t'i menaxhojnë nga llogaritë e tyre.

Libërbërësit e Sporteve që pranojnë EcoPayz
Rreth EcoPayz

Rreth EcoPayz

EcoPayz është një ofrues i popullarizuar i pagesave në internet me qindra mijëra përdorues aktivë të shpërndarë në të gjithë globin. Shumica e bizneseve në internet e ofrojnë gjithashtu atë si një mundësi pagese për të përfituar nga popullariteti i saj.

Historia e ecoPayz

EcoPayz u themelua në vitin 2000 me emrin EcoCard. Ishte në vitin 2013 që kompania u riemërua në ecoPayz. Me kalimin e viteve, ecoPayz vazhdoi të ofrojë dhe përmirësojë shërbimet e saj. Në vitin 2009, PSI-Pay, kompania me bazë në Mbretërinë e Bashkuar që zotëron ecoPayz, u bë anëtari kryesor i kompanisë Mastercard dhe filloi të lëshojë karta. Në të njëjtin vit u publikua edhe aplikacioni i tyre për iPhone.

Në vitin 2013, pasi kompania u riemërua në ecoPayz, ajo lançoi versionin celular të faqes. Në vitin 2016, ajo prezantoi veçori shtesë të sigurisë në faqen e internetit, duke përfshirë procesin e verifikimit me 2 hapa. Të gjithë ata erdhën me një dizajn të ri ecoAccount.

Opsionet e pagesës

Përdoruesit duhet të depozitojnë fonde në llogaritë e tyre ecoPayz përpara se të mund të kryejnë ndonjë transaksion nga llogaria. Ka disa mënyra për të bërë depozita. Opsionet më të njohura përfshijnë përdorimin e kartave të kreditit, kartave të debitit, transfertave direkte bankare dhe opsioneve të depozitave lokale.

Më pas, përdoruesit mund të bëjnë pagesa nga llogaritë e tyre drejtpërdrejt në llogaritë e marrësve, duke përfshirë bizneset në internet. Pagesat mund të inicohen edhe nga biznesi, duke i shtyrë përdoruesit vetëm të bëjnë konfirmime. Ky është zakonisht rasti me rezervistët online, ku llogaria e basteve të lojtarit fillon transaksionet. Një mënyrë tjetër pagese është përdorimi i ecoPayz Mastercard. Për këtë, përdoruesit duhet të gjejnë pika që pranojnë kartën.

Rreth EcoPayz
Si të depozitoni në EcoPayz

Si të depozitoni në EcoPayz

Një lojtar duhet të ketë një llogari ecoPayz përpara se të bëjë ndonjë depozitë në një kazino online. Regjistrimi për një llogari është relativisht i lehtë dhe pa pagesë. Gjithçka që përdoruesit duhet të bëjnë është të fusin informacionin dhe adresën e emailit të tyre. Ata gjithashtu duhet t'u përgjigjen pyetjeve të sigurisë dhe të zgjedhin një fjalëkalim për arsye sigurie. Pas konfirmimit të adresës së emailit, llogaria do të jetë gati për përdorim.

Më pas, përdoruesit mund të depozitojnë fonde në llogaritë e ecoPayz duke përdorur metoda të preferuara, të tilla si kartat e kreditit ose opsionet lokale të pagesës. Përdoruesit gjithashtu mund të lidhin ecoPayz-in e tyre me llogaritë e tyre bankare. Kjo do t'u mundësojë atyre të bëjnë transferta nga llogaritë e tyre bankare drejtpërdrejt në llogaritë e tyre të kazinosë në internet. Kjo ndihmon për të siguruar që depozitat të plotësohen më shpejt, pasi depozitat direkte bankare zakonisht kërkojnë më shumë kohë për t'u përfunduar.

Kufijtë e depozitave

Në mënyrë tipike, ofrues të ndryshëm bastesh kanë kufij të ndryshëm të caktuar për shumat minimale dhe maksimale që lojtarët mund të depozitojnë në një ditë. Lojtarët gjithashtu mund të depozitojnë disa herë brenda një dite, duke i lejuar ata të anashkalojnë kufijtë maksimalë të transaksioneve. Lojtarët duhet vetëm të kenë fonde të mjaftueshme në llogaritë e tyre ecoPayz.

Një faktor kufizues është se ecoPayz ka kufizime në lidhje me shumën që përdoruesit mund të mbajnë në llogaritë e tyre në çdo kohë. Shuma zakonisht bazohet në nivelin e llogarisë. Për shembull, llogaria Silver lejon një bilanc maksimal prej 15,000 euro. Niveli i llogarisë VIP nuk ka kufizime për gjendjen e llogarisë. Shuma minimale e transaksionit të vetëm është zakonisht 10 euro për të gjitha nivelet e llogarisë.

Si të depozitoni në EcoPayz
Si të bëni një tërheqje me EcoPayz

Si të bëni një tërheqje me EcoPayz

Tërheqja e fondeve duke përdorur nga një kazino në internet duke përdorur ecoPayz është gjithashtu relativisht e lehtë. Lojtarët duhet të hyjnë në llogaritë e tyre të kazinosë dhe të konfirmojnë se kanë fonde të mjaftueshme për të tërhequr, për fillim. Hapi tjetër duhet të jetë konfirmimi nëse kazinoja online ofron ecoPayz si një opsion tërheqjeje.

Më pas, lojtarët mund të lundrojnë në faqen bankare të llogarive të tyre të basteve dhe të gjejnë opsionet e tërheqjes së ecoPayz. Hapi tjetër është të plotësoni shumën e tërheqjes së shumës dhe llogarinë në të cilën kazinoja duhet të dërgojë fondet. Për përdorim për herë të parë, faqja e pagesave të kazinosë do t'i ridrejtojë përdoruesit në llogaritë e tyre ecoPayz, ku ata duhet vetëm të konfirmojnë lidhjen e llogarisë me kazinonë.

Kohët e përpunimit të tërheqjes

Kohët e përpunimit të tërheqjes ndryshojnë midis kazinove të ndryshme në internet. Në shumicën e kazinove, tërheqjet zakonisht zgjasin nga një deri në tre ditë pune. Fondet mund të përdoren ose të transferohen në një llogari tjetër sapo të shfaqen në ecoPayz. Tërheqja në celular është gjithashtu e mundur, me kusht që lojtarët të mund të hyjnë në kazino online përmes celularit.

Si të bëni një tërheqje me EcoPayz
Të mirat e EcoPayz

Të mirat e EcoPayz

  • Bërja e depozitave dhe tërheqjeve përmes ecoPayz është e shpejtë dhe e lehtë. Nuk ka asnjë kurbë të rëndësishme të të mësuarit të përfshirë në përdorimin e metodës së pagesës.

  • Përdoruesit e ecoPayz mund të marrin një kartë debiti me parapagesë. EcoPayz Mastercard mund të jetë i dobishëm sa herë që përdoruesit nuk mund të hyjnë në llogaritë e tyre në internet.

  • Ai mbështet 47 monedha të ndryshme, gjë që e bën mjaft të lehtë kryerjen e pagesave ndërkombëtarisht.

  • Transaksionet janë mjaft të shpejta. Nuk ka procese të gjata miratimi për përpunimin e transaksionit.

  • Ofron veçori të larta sigurie për të siguruar që përdoruesit të gëzojnë paqe mendore kur bëjnë transaksione.

Të mirat e EcoPayz
EcoPayz kundër

EcoPayz kundër

  • Shërbimet e tyre nuk janë të disponueshme në disa vende
  • Ai ngarkon tarifa për transfertat e brendshme
  • Llogaritë kanë disa kufizime në bazë të niveleve.
EcoPayz kundër
Procesi i hapjes së llogarisë EcoPayz

Procesi i hapjes së llogarisë EcoPayz

Për t'u regjistruar për një llogari ecoPayz, përdoruesit duhet së pari të vizitojnë faqen zyrtare të ecoPayz dhe të klikojnë në butonin Sign-Up. Përdoruesit më pas do të duhet të fusin detaje të ndryshme si adresa e emailit dhe vendi i banimit. Përdoruesi duhet gjithashtu të zgjedhë një emër përdoruesi, monedhën e preferuar dhe gjuhën e preferuar, më pas të krijojë një fjalëkalim. Për të minimizuar shanset e gabimeve, përdoruesit duhet të fusin dy herë fjalëkalimin e krijuar.

Hapi tjetër përfshin futjen e të dhënave personale. Të tilla përfshijnë emrin e plotë, datën e lindjes dhe numrin e telefonit celular. Përdoruesit duhet gjithashtu të fusin një kod verifikimi dhe më pas të lexojnë dhe të pranojnë termat dhe kushtet. Llogaria do të jetë gati për përdorim menjëherë pasi të klikoni butonin Krijo llogari. Sidoqoftë, përdoruesit ende duhet të klikojnë në një lidhje të dërguar në adresën e tyre të emailit për qëllime verifikimi.

Kërkesat

Ekzistojnë disa kërkesa që përdoruesit duhet të plotësojnë për të hapur një llogari ecoPayz. E para është që përdoruesit duhet të jenë banorë të vendeve në të cilat lejohet ecoPayz. Kërkesa tjetër kryesore është që përdoruesi të jetë mbi moshën 18 vjeç.

Lidhja me një llogari bankare

Është e mundur të lidhni ecoPayz me një llogari bankare. Duke bërë këtë e bën mjaft të lehtë transferimin e fondeve midis llogarisë bankare dhe llogarisë ecoPayz.

Procesi i hapjes së llogarisë EcoPayz
Opsionet e mbështetjes së klientit EcoPayz

Opsionet e mbështetjes së klientit EcoPayz

Përdoruesit e EcoPayz mund të aksesojnë shërbimin ndaj klientit në dy mënyra kryesore. Kjo perfshin:

  • Bisedë e drejtpërdrejtë Për të hyrë në bisedën e drejtpërdrejtë, përdoruesit duhet të vizitojnë faqen e ndihmës së ecoPayz. Një përdorues duhet të fusë emrin e plotë, adresën e emailit dhe pyetjen për të nisur bisedën e drejtpërdrejtë.

  • Email: Klientët gjithashtu mund të kontaktojnë mbështetjen me email, i cili dërgohet nëpërmjet një formulari kontakti në faqen e ndihmës së ecoPayz.

Ekipi i shërbimit ndaj klientit të EcoPayz është përgjithësisht miqësor dhe profesional. Shumica e përdoruesve zakonisht marrin një përgjigje të kënaqshme prej tyre. Megjithatë, ndonjëherë duhen disa ditë për të marrë një përgjigje. Kjo mund të jetë mjaft sfiduese për rastet kur pyetjet janë urgjente.

Opsionet e mbështetjes së klientit EcoPayz