Libërbërësit e Sporteve që pranojnë Bitcoin

Bitcoin është një opsion pagese pa kufij për bastet esport, i cili lejon transferimin pa probleme të parave në shuma të ndryshme ndërmjet palëve. Është një formë e njohur e monedhës dixhitale midis njerëzve të klasave të ndryshme në mbarë botën. Individët, si dhe bizneset, mund të përdorin bitcoin për të blerë mallra dhe shërbime, siç është rasti me format konvencionale të monedhave.

Megjithatë, një ndryshim unik në përdorimin e Bitcoin si një opsion pagese është se një bankë nuk është e përfshirë. Kjo është arsyeja pse tarifat e shkaktuara në përdorimin e Bitcoins janë më të ulëta në krahasim me ato të shkaktuara në përdorimin e monedhave konvencionale si opsione pagese.

Libërbërësit e Sporteve që pranojnë Bitcoin
Si të filloni me bastet Bitcoin

Si të filloni me bastet Bitcoin

Popullariteti i Bitcoin si një opsion pagese po rritet dita ditës. Miliona investitorë dhe përdorues po përdorin përdorimin e Bitcoin për të paguar për mallra dhe shërbime. Prandaj, përdorimi i këtij opsioni pagese në bastet esport varet nga ky popullaritet në rritje.

Rrjeti Bitcoin erdhi në ekzistencë më 3 janar 2009. Nakamoto Satoshi minoi bllokun e parë të bitcoin në këtë datë, i cili vlente 50 bitcoin. Që atëherë, përdorimi i Bitcoin është zgjeruar dhe një numër i madh njerëzish dhe organizatash biznesi janë interesuar për të si një opsion pagese.

Si të filloni me bastet Bitcoin
Çfarë duhet të keni parasysh kur bëni baste me Bitcoin

Çfarë duhet të keni parasysh kur bëni baste me Bitcoin

Me kompaninë e vendosur në Shtetet e Bashkuara, përdorimi i Bitcoin si një opsion pagese është më popullor në SHBA sesa në çdo vend tjetër në botë. Popullariteti i tij në SHBA mund të lidhet me disa faktorë përveç afërsisë fizike me vendndodhjen e kompanive të Bitcoin, diçka që rrit nivelin e besimit.

Siguria e nivelit të lartë të ofruar nga Bitcoin, kostot më të ulëta të transaksioneve dhe transaksionet më të shpejta janë disa nga arsyet pse Bitcoins po bëhen vazhdimisht të njohura në mesin e njerëzve. Përdorimi i tij në bastet Bitcoin esports jo vetëm që do të rrisë popullaritetin e tij, por do të ofrojë gjithashtu lehtësi për përdoruesit që tashmë e preferojnë atë si një opsion pagese.

Çfarë duhet të keni parasysh kur bëni baste me Bitcoin
Si të bëni një depozitë me Bitcoin

Si të bëni një depozitë me Bitcoin

Kazinotë në internet që pranojnë Bitcoin janë ato që paguajnë më shpejt dhe u ofrojnë përdoruesve lehtësi të shtuar kur bëjnë depozita. Për të bërë një depozitë në Bitcoin, një përdorues do të ndërmarrë dy hapa kryesorë të lehtë për t'u ndjekur. Hapi i parë përfshin lundrimin e përdoruesit në faqen e depozitave të librit sportiv ose kazinosë në internet që ju duhet të luani.

Kjo faqe ofron një gamë të gjerë opsionesh pagese, në varësi të asaj që lejon kazinoja. Hapi i dytë përfshin që përdoruesi të zgjedhë bitcoin si opsionin e pagesës për të bërë depozitën. Çdo gjë tjetër e bërë më pas bie nën këtë hap të dytë.

Pas zgjedhjes së opsionit të bitcoin, përdoruesit i jepen udhëzime hap pas hapi se çfarë duhet të bëjnë më pas. Përdoruesit mund të lidhin llogarinë e tyre të kazinosë me llogarinë e tyre bankare për ta bërë më të përshtatshëm procesin e bërjes së depozitave. Megjithatë, përdoruesi duhet të japë gjithmonë autorizim përpara se paratë të transferohen nga banka në llogarinë e kazinosë. Në mënyrë të ngjashme, përdoruesit mund të depozitojnë direkt nga ofruesit.

Kjo ndodh pa pasur nevojë të kalojnë paratë përmes bankës së dikujt. Depozita direkte nga ofruesi ofron komoditet të shtuar në anët e përdoruesve. Kufijtë e depozitave janë pjesë e teknikave të lojërave të përgjegjshme. Megjithatë, shumë nga ofruesit aktualisht nuk kanë depozita ditore.

Si të bëni një depozitë me Bitcoin
Si të bëni një tërheqje me Bitcoin

Si të bëni një tërheqje me Bitcoin

Tërheqja e Bitcoin nga një kazino në internet ndjek katër hapa bazë, të cilët janë të lehtë për t'u zotëruar nga çdo përdorues. Hapi i parë përfshin përdoruesin që të lundrojë në faqen e arkëtarit të kazinosë online të zgjedhur prej tyre. Një individ duhet ta ndërmarrë këtë hap pasi të jetë gati të bëjë tërheqjen nga kazinoja e specifikuar.

Në faqen e arkëtarit të kazinosë, ekziston një gamë e gjerë opsionesh pagese për tërheqjet e bëra, një prej tyre është Bitcoin. Hapi i dytë përfshin që përdoruesi të zgjedhë Bitcoin si opsionin e preferuar të tërheqjes. Pas këtij hapi, sistemi e çon njërin në dy hapat e ardhshëm të udhëzuesit të sistemit.

Hapi i tretë është krijimi i adresës së individit. Ky hap pasohet nga kontrollimi i adresës për t'u siguruar që ajo është e saktë. Hapi i katërt dhe i fundit është autorizimi i tërheqjes. Ky hap ndodh kur verifikohet se adresa e gjeneruar është e saktë. Është gjithashtu e mundur të tërhiqeni nga ofruesi, diçka që rrit komoditetin e përdoruesit.

Siç është rasti me depozitat, kufijtë ditorë të tërheqjes kërkojnë të inkurajojnë lojërat e përgjigjeve midis lojtarëve. Përdoruesit vendosin kufijtë e tërheqjes, të cilat ofruesit i zbatojnë menjëherë. Përveç tërheqjeve nga ofruesit, është gjithashtu e mundur të bëhen tërheqje celulare, të cilat gjithashtu rrisin më tej komoditetin që gëzojnë lojtarët në aksesin e parave të tyre.

Si të bëni një tërheqje me Bitcoin
Të mirat dhe të këqijat me Bitcoin

Të mirat dhe të këqijat me Bitcoin

Bitcoin, si çdo mundësi tjetër pagese, ka një sërë përfitimesh, si dhe disavantazhe për organizatat individuale që duan ta përdorin atë. Pro janë arsyet e rritjes së adoptimit të tij, ndërsa të këqijat janë arsyeja pse një numër i konsiderueshëm njerëzish dhe kompanish kanë ende rezerva për ta pranuar atë si një formë pagese. Përparësitë e Bitcoin janë:

  • Niveli i lartë i aksesueshmërisë lehtësuar nga natyra e tij pa kufij
  • Rritja e transparencës dhe anonimitetit të përdoruesve
  • Mungesa e autoritetit qendror
  • Disavantazhet e Bitcoin përfshijnë:
  • I mungojnë rregulloret e duhura qeveritare
  • Nuk është e mundur të kthehen bitcoin-et e dërguara
  • Bitcoins janë shumë të paqëndrueshëm
Të mirat dhe të këqijat me Bitcoin
Procesi i hapjes së llogarisë Bitcoin

Procesi i hapjes së llogarisë Bitcoin

Përdorimi i Bitcoin për të bërë pagesa kërkon që dikush të ketë një llogari Bitcoin, e cila mund të krijohet përmes tre hapave. E para është të ulni Coinomi duke përdorur një smartphone. Për ata që përdorin telefona inteligjentë iOS, ata do të kërkojnë për Coinomi në App Store, ndërsa ata që përdorin smartfonë Android do ta kërkojnë në dyqanin Google Play.

Hapi i dytë pas shkarkimit të Coinomi përfshin shkrimin e frazës së rikuperimit. Kjo është një frazë me 24 fjalë, e cila është unike për çdo individ. Pasi të shkruani frazën e rikuperimit, hapi i tretë është të vendosni një fjalëkalim.

Një fjalëkalim i mirë dhe i fortë duhet të ketë të paktën tetë karaktere. Karakteret duhet të përfshijnë numra, shkronja dhe karaktere speciale. Shkronjat duhet të jenë si të mëdha ashtu edhe të vogla. Pasi të jetë vendosur fjalëkalimi, dikush mund të jetë në gjendje të shtojë Bitcoin në portofolin duke përdorur adresën marrëse. Është e mundur të hapësh një llogari ofruesi edhe nëse nuk ka një llogari bankare.

Ekziston një kufizim moshe për njerëzit që duan të hapin llogari Bitcoin te ofruesi. Politika e re e vendosur në vitin 2017 vendos 18 vjet si moshën minimale për këdo që dëshiron të hapë një llogari bitcoin. Prandaj, kjo do të thotë që njeriu duhet të jetë 18 vjeç e lart që të jetë në gjendje të hapë dhe të mbajë një llogari Bitcoin.

Procesi i hapjes së llogarisë Bitcoin
Opsionet e mbështetjes së klientit të Bitcoin

Opsionet e mbështetjes së klientit të Bitcoin

Mbështetja e klientit të kompanisë Bitcoin është e dobishme për klientët, veçanërisht kur ata çfarë të sigurojnë llogarinë e tyre nga aktivitetet e dyshimta. Përdoruesit janë më të gatshëm të hapin llogari me mbështetje të besueshme dhe lehtësisht të aksesueshme. Ekzistenca e mbështetjes së mirë të klientit në Bitcoin është arsyeja pse shumë njerëz po mendojnë ta përdorin atë si një opsion pagese për bastet esport.

Megjithatë, ndryshe nga opsionet dhe llogaritë konvencionale të pagesave, shumë prej linjave të mbështetjes së klientit, monedhat dixhitale nuk i lidhin përdoruesit me shoqëruesit që mund t'u ofrojnë ndihmë atyre. Kur dikush telefonon linjat mbështetëse të ofruara, ato i lidhin me sistemet e automatizuara, të cilat ofrojnë mbështetjen e nevojshme.

Opsionet e mbështetjes së klientit të Bitcoin