Libërbërësit e Sporteve që pranojnë American Express

American Express (Amex) është ndër 5 kartat më të pranuara në të gjithë botën. Tregtarët në internet që pranojnë MasterCard dhe Visa ka të ngjarë të marrin American Express. Kjo mënyrë pagese është e përhapur në destinacionet turistike. Ndërsa kartat kryesore bankare specializohen në ofertat e kreditit, American Express ofron shërbime shtesë si çeqet e udhëtarëve dhe sigurimet.

Rrjedhimisht, ajo ka fituar favor në mesin e hobisteve, duke përfshirë edhe kumarxhinjtë. Shumë platforma bastesh esports kanë shfrytëzuar partneritetet me Amex për t'i shërbyer lojtarëve që mbajnë këtë kartë. Trendi ka lejuar American Express të futet në listën e metodave më të preferuara të transaksionit për bastet në esports.

Libërbërësit e Sporteve që pranojnë American Express
Flag

Kazinotë më të mira

al Country FlagCheckmark

Jupi Casino

al Country FlagCheckmark
Show less...Shfaq më shumë
Merr bonusin
Show less...
Shfaq më shumë

  Jupi Casino është një ofrues i jashtëzakonshëm i sporteve elektronike, shumë i rekomanduar për besueshmërinë dhe shërbimin e tij të jashtëzakonshëm. Si një opsion i vjetër i ESports , ky ofrues ka fituar një reputacion të fortë mes lojtarëve që nga themelimi i tij në 2021 . Me një përkushtim për përsosmërinë dhe një përkushtim për të ofruar përvojën më të mirë të mundshme të sporteve elektronike, Jupi Casino është bërë një zgjedhje kryesore për lojtarët në mbarë botën.

  Bonus100% deri në 500 dollarë
  Show less...Shfaq më shumë
  • Një përzgjedhje e madhe e lojërave
  • Mënyrat lokale të pagesës
  • Mbështetje për klientët 24/7
  Show less...
  Shfaq më shumë
  • Një përzgjedhje e madhe e lojërave
  • Mënyrat lokale të pagesës
  • Mbështetje për klientët 24/7

  bet O bet është një ofrues i jashtëzakonshëm i sporteve elektronike, shumë i rekomanduar për besueshmërinë dhe shërbimin e tij të jashtëzakonshëm. Si një opsion i vjetër i ESports , ky ofrues ka fituar një reputacion të fortë mes lojtarëve që nga themelimi i tij në 2020 . Me një përkushtim për përsosmërinë dhe një përkushtim për të ofruar përvojën më të mirë të mundshme të sporteve elektronike, bet O bet është bërë një zgjedhje kryesore për lojtarët në mbarë botën.

  Rreth American Express

  Rreth American Express

  AmEx u themelua më 18 mars 1850, në Nju Jork. Kompania është e specializuar në pagesat me kartë dhe shërbimet e udhëtimit. Në vitin 1958, ata prezantuan kartën e parë American Express, dhe që atëherë, ata kanë inovuar ofertat e tyre. Ato ofrojnë karta të parapaguara, karta dhuratash, karta krediti, karta krediti biznesi, programe të korporatave, certifikata depozitash (CD) dhe llogari kursimi.

  A është American Express popullor?

  Fillimisht, American Express punoi me tregtarët online në SHBA, por sot, shërbimet e tyre janë të disponueshme në më shumë se 160 shtete dhe territore në mbarë botën. Që nga viti 2020, kompania kishte regjistruar rreth 10.6 milionë tregtarë vetëm në SHBA. American Express ofron Platinum Card dhe oferta të tjera kryesore si shërbime portiere. Kompania lëshon gjithashtu karta jo-udhëtimi me tarifa të ulëta vjetore. Shumica e kartave Amex vijnë me shpërblime fitimprurëse për rrëshqitje.

  Me një reputacion të shkëlqyer, Amex rekomandohet shumë për lojërat e fatit esports. Transaksionet mbrohen me siguri të avancuar të kartës siç është numri i identifikimit të kartës (CID). Çdo sajt esports American Express shfaq me krenari logon AmEx në seksionin e arkëtarit.

  Një mënyrë tjetër për të ditur nëse kjo Metoda e pagesës pranohet të mbështeteni në sugjerimet e ekspertëve të postuar në këtë faqe. Kartat Amex fitojnë pikë shtesë për përdorshmërinë e tyre në celular. Aplikacioni favorizon bastet që preferojnë bastet përmes telefonave të tyre inteligjentë.

  Rreth American Express
  Përdorimi i American Express në libralidhësit në internet

  Përdorimi i American Express në libralidhësit në internet

  American Express Bank është rreptësisht një bankë vetëm në internet dhe lejon lidhjen e kartave Amex me llogarinë e kursimeve. Pronarët e kartave mund të lidhen gjithashtu me llogari të tjera bankare të jashtme. Por llogaritë e lidhura duhet të jenë personale dhe aktive, me të njëjtin emër në kartën Amex.

  Kur lidhet me një llogari bankare të jashtme, klienti do të duhet të japë numrin e llogarisë dhe numrin e rrugës. Kumarxhinjtë gëzojnë kufij më të lartë transaksionesh kur financojnë bastet e tyre me Amex, duke i lejuar ata të aksesojnë ofertat VIP që platformat eSport shpallin rregullisht.

  Përdorimi i American Express në libralidhësit në internet
  Si të bëni një depozitë me American Express

  Si të bëni një depozitë me American Express

  Shpejtësitë e pabesueshme të kthimit dhe lehtësia e përpunimit shkojnë krah për krah me depozitat e American Express të cilat vazhdojnë si më poshtë.

  1. Regjistrohu në një nga libraritë më të mirë të American Express
  2. Drejtohuni në zonën e bankave/pagesave/arkëtarëve
  3. Gjeni logon Amex midis opsioneve të ofruara të pagesës dhe klikoni mbi të
  4. Për një depozitë për herë të parë, faqja do të kërkojë numrin e kartës Amex
  5. Zgjidhni vendin (nga ku operon faqja e basteve)
  6. Vendosni shumën e parave të gatshme për të vendosur si depozitë
  7. Ndiqni kërkesat OTP dhe verifikimin me dy faktorë
  8. Klikoni Subscribe dhe paratë transferohen menjëherë

  Përpara se të bëni transferimin, është thelbësore të kontrolloni kufirin e depozitave të libralidhësve sepse ai ndryshon nga faqja në faqe. Amex ngarkon midis 2.5% - 3.5% të shumës së depozitës. Libërësit kryesorë të American Express nuk paguajnë tarifa për depozitat sepse transaksionet janë thelbësore për rritjen e faqeve të tyre.

  Shumë herë, është operatori eSports ai që paguan për transferimin. Shpesh, rezervistët ofrojnë bonuse të veçanta për përdorimin e American Express. Kjo mund të ndodhë nëse platforma paguan tarifa më të ulëta për mbështetjen e kësaj mënyre pagese.

  Si të bëni një depozitë me American Express
  Si të bëni një tërheqje me American Express

  Si të bëni një tërheqje me American Express

  American Express tërheqjet në libraritë online janë mjaft të rralla. Është shumë mirë të tërhiqni fitimet përmes telefonit celular. Ja çfarë duhet për të marrë para.

  1. Klikoni butonin e tërheqjes në seksionin e arkëtarit
  2. Zgjidhni American Express për pagesë
  3. Shkruani sa për të tërhequr
  4. Plotësoni verifikimin
  5. Klikoni butonin dërgo

  Tërheqjet nuk janë të menjëhershme, por janë relativisht më të shpejta se shumica e kartave të kreditit. Kohët e tërheqjes ndryshojnë nga një libër sportiv në tjetrin. Por paratë duhet të jenë të disponueshme për lojtarin brenda 24 orëve nga miratimi nga krijuesi i basteve. Tarifat e tërheqjes përcaktohen nga prodhuesi i basteve eSports dhe lloji i saktë i kartës Amex në përdorim.

  Nëse rezervisti i American Express eSports nuk mbështet tërheqje direkte në kartat Amex, do të ketë një shumëllojshmëri metodash për të zgjedhur. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për një kartë krediti, një portofol elektronik, eCheck ose transfertë direkte bankare, ka gjithmonë një zgjidhje të përshtatshme. Klientët duhet të hapin një llogari me këta ofrues dhe të transferojnë fitimet nga krijuesi i basteve.

  Si të bëni një tërheqje me American Express
  Të mirat dhe të këqijat e American Express

  Të mirat dhe të këqijat e American Express

  Nga mbrojtja e fundit në internet tek sigurimi i udhëtimit, kartat Amex janë të njohura për përfitime të mëdha. Ato ofrojnë pikë bonus që mund të blihen për para kur bëni blerje me shitës të veçantë.

  Karta e kreditit Amex përdor teknologjinë e çipit që përditësohet rregullisht. Ky është një opsion më i sigurt se shiriti tipik magnetik i ngulitur në pjesën e pasme të shumicës së kartave. Nga ana tjetër, American Express nuk ofron shërbime të plota bankare dhe klientët nuk mund të hapin një llogari rrjedhëse.

  Pro

  • Interesi konkurrues në llogarinë e kursimit
  • Nuk ka tarifa mujore
  • Nuk ka kërkesa për ekuilibër
  • Pika bonus dhe kthimi i parave për blerje
  • Protokolle sigurie të nivelit të lartë

  Kundër

  • Mungesa e një opsioni të llogarisë rrjedhëse
  Të mirat dhe të këqijat e American Express
  Procesi i hapjes së llogarisë American Express

  Procesi i hapjes së llogarisë American Express

  Ata që duan të përdorin American Express për bast eSports duhet të hapin një llogari kursimi dhe ta financojnë atë. Për shkak se American Express i përmbahet mbrojtjes kundër pastrimit të parave, kompania kërkon informacion të detajuar nga njerëzit që duan të hapin një llogari.

  Sipas ligjit federal, Amex duhet të marrë dhe të vërtetojë të dhënat personale të identifikueshme që dorëzon çdo përdorues. Të gjithë aplikantët duhet të jenë të paktën 18 vjeç. Informacioni i mëposhtëm është i nevojshëm për të hapur një llogari me American Express.

  • Numri i identifikimit tatimor - NIPT, SSN ose ITIN
  • Adresa fizike
  • Data e lindjes
  • Informacioni i punësimit
  • Adresa e emailit
  • Numri i telefonit
  Procesi i hapjes së llogarisë American Express
  Si të krijoni një llogari

  Si të krijoni një llogari

  Një llogari në internet është e dobishme për transaksionet në internet si bastet e Sporteve. Çdokush me një kartë Amex ose një llogari kursimi mund të hapë një llogari në internet në këto hapa të thjeshtë:

  1. Vizitoni faqen zyrtare të American Express
  2. Kliko "krijo një llogari në internet"
  3. Jepni informacion personal
  4. Futni numrin 15-shifror të shfaqur në pjesën e përparme të kartës
  5. Futni ID-në e kartës 4-shifrore

  Ekzistojnë llogari të ndryshme që klientët mund të hapin me American Express: Llogaria e Kursimeve me Rendiment të Lartë, Llogaria e Certifikatës së Depozitës dhe Llogaritë Individuale të Pensionit. Këto llogari duhet të financohen brenda 60 ditëve dhe 30 ditëve, përkatësisht, pas miratimit. Dështimi për financimin e tyre do të çojë në mbyllje.

  Si të krijoni një llogari
  Opsionet e mbështetjes së klientit të American Express

  Opsionet e mbështetjes së klientit të American Express

  American Express vendos klientët e tyre të parët, dhe si i tillë, ata kanë një shumëllojshmëri kanalesh komunikimi:

  • Bisedë e drejtpërdrejtë
  • Qendra e ndihmes
  • Motori i kërkimit
  • Telefonatë
  • Postë

  Qendra e ndihmës është qendra kryesore e informacionit rreth Amex, ku klientët gjejnë përgjigje për shumicën e pyetjeve të bëra shpesh. Seksioni i gjerë ofron udhëzime për hapjen e llogarisë, fillimin e një mosmarrëveshjeje, zëvendësimin e kartës dhe kërkimin e rezultatit të kreditit.

  Dikush mund të bisedojë edhe me një agjent në internet përmes funksionit të bisedës live, por ata duhet të identifikohen me ID-në e përdoruesit dhe fjalëkalimin e tyre. Në fund të faqes Na Kontaktoni është një listë e numrave të telefonit për të kërkuar shërbime të ndryshme.

  Shumica prej tyre punojnë 24/7, ndërsa disa janë të arritshme në periudha të caktuara të ditës. Për më tepër, çdo kartë Amex ka një numër telefoni në anën e pasme dhe përdoruesi mund ta telefonojë atë në çdo kohë për ndihmë.

  Opsionet e mbështetjes së klientit të American Express

  Kazinotë më të mira

  NiveliCasinoBonusRating
  1Jupi Casino8
  2bet O bet100% deri në 500 dollarë8

  Mos i humb këto oferta me bonus

  1xBet
  1xBet
  Metodat e depozitimit
  SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
  Merr bonusin1xBet komento
  22BET
  22BET
  Metodat e depozitimit
  SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
  Merr bonusin22BET komento
  Loot.bet
  Loot.bet
  100 € Bonus depozite
  Metodat e depozitimit
  SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
  Merr bonusinLoot.bet komento
  Close