Licencat

Alderney Gambling Control Commission

Bota e esports ka përjetuar rritje shpërthyese vitet e fundit, duke mahnitur miliona lojtarë dhe spektatorë në mbarë globin. Ndërsa popullariteti i esports vazhdon të rritet, nevoja për rregullim dhe licencim brenda industrisë bëhet gjithnjë e më e rëndësishme. Hyni në Komisionin e Kontrollit të Kumarit në Alderney (AGCC), një organ i shquar rregullator që e ka pozicionuar veten si një portë për licencimin e sporteve elektronike.

Shfaq më shumë