Zgjedhjet e redaktorëve nga Zulabet Rishikimi më i fundit

Lajme

2022-06-02

Zulabet është një nga platformat më të reja të basteve online që ka tërhequr shumë interes kohët e fundit. Kompania pas saj, Maltix Limited, duhet të ketë bërë shumë për të lundruar në industrinë shumë konkurruese të lojërave të fatit, veçanërisht pasi iu bashkua kaq vonë. Ky rishikim nxjerr në pah disa nga veçoritë e reja dhe unike që Zulabet ka zbatuar kohët e fundit për ta bërë faqen e basteve të dallohet në industri.

Zgjedhjet e redaktorëve nga Zulabet Rishikimi më i fundit

Licencimi

Zulabet është i bazuar në juridiksionin e Maltës dhe i licencuar nga Autoriteti i Lojërave të Maltës. Numri i licencës është MGA/B2C/486/2018 dhe numri i regjistrimit të kompanisë është C96904. Me detajet e licencimit dhe regjistrimit të publikuara në faqen zyrtare të internetit, Zulabet krijoi një nivel të lartë besueshmërie mes lojtarëve dhe recensentëve.

Raportet tregojnë se këtij prodhuesi të basteve elektronike eSports i është dhënë tani një licencë suedeze e lojërave. Kjo sugjeron që Zulabet ka shumë të ngjarë të dalë në tregun e rregulluar të Suedisë, duke ofruar baste eSport dhe shërbime të tjera bastesh për më shumë lojtarë. Megjithatë, nuk ka pasur një deklaratë zyrtare nga kompania e kufizuar Maltix në lidhje me nëse dhe kur do të ndodhë lëvizja. Licenca e Maltës është gjithashtu e vlefshme deri në vitin 2028, duke hedhur dyshime se pse do të transferohej në Suedi.

Marketingu

Disa ekspertë thonë se suksesi i Zulabet rrjedh nga fushatat e saj të gjera dhe efektive të marketingut. Zulabet ka investuar në forma të shumta marketingu, duke përfshirë reklamat në mediat sociale, emailin direkt dhe telemarketing. Strategjitë e marketingut janë të personalizuara dhe të dizajnuara për audiencën e caktuar të synuar që ofruesi i basteve kërkon. Marketingu gojor ka luajtur gjithashtu një rol të rëndësishëm në suksesin e tyre në marketing, i shkaktuar nga shërbimet e tyre të mira.

Megjithatë, disa ekspertë pohojnë se kostoja e marketingut të kompanisë mund të jetë shumë e lartë për t'i bërë fushatat të qëndrueshme. Mund të ketë qenë një strategji e mirë për të hyrë në treg, por nuk është financiarisht e realizueshme për ta mbajtur atë afatgjatë.

Oferta bonus

Oferta bonus dhe disa oferta të tjera promocionale janë mjaft të zakonshme në faqet e basteve eSport dhe platformat e tjera të basteve në internet, duke e bërë të logjikshme që Zulabet t'i ofron ato. Megjithatë, ndryshimi vjen në numrin e madh të ofertave që Zulabet ka. Ka më shumë se 15 lloje bonusesh dhe oferta promocionale të disponueshme për të gjithë lojtarët, duke përfshirë bonuset e mirëseardhjes, bastet falas, bastet e rritura, bonuset javore dhe bonuset e kthimit të parave.

Bonuset dhe ofertat promocionale janë gjithashtu relativisht më tërheqëse sesa në platformat e tjera konkurruese të basteve në internet. Kjo ka të bëjë me shumën ose vlerën që marrin lojtarët dhe termat dhe kushtet e bastit bashkëngjitur ofertës. Një platformë e mirë e renditjes së eSports mund t'i ndihmojë lojtarët që të krahasojnë ofertat midis basteshkruesve më të mirë që mbulojnë tregjet e basteve eSports.

Shërbimet e klientit

Statistikat tregojnë se lojtarët priren të gravitojnë drejt faqeve më të mira të basteve eSports dhe platformave të tjera të lojërave të fatit që ofrojnë shërbime cilësore të mbështetjes së klientit. Disa të tjera Platformat e basteve eSports sigurisht që ofron shërbime më të mira të mbështetjes ndaj klientit sesa Zulabet, veçanërisht në lidhje me kanalet e disponueshme dhe kohën e përgjigjes. Pavarësisht, shërbimet e klientëve në Zulabet janë ende të lavdërueshme.

Zulabet ka vetëm dy kanale për të hyrë në shërbimet e klientit. E para është me email, e cila kërkon mjaft kohë për të marrë një përgjigje, por mund të jetë e dobishme për kërkesa të gjata ose të orientuara nga detajet. Alternativa tjetër është përmes bisedës live. Puntorët mund të përdorin gjithashtu faqen FAQ në faqen Zulabet ose forumet në internet për të gjetur zgjidhje për problemet e zakonshme që mund të përjetojnë.

Varietetet e tregut të basteve

Sipas kompanisë Maltix Limited, shumëllojshmëria e gjerë e tregjeve të basteve është sekreti i tyre kryesor. Zulabet ofron tregje bastesh për pothuajse të gjitha sportet legale dhe të regjistruara të luajtura globalisht, duke përfshirë eSports dhe sportet virtuale. Seksioni para ndeshjes zakonisht ofron më shumë se 32000 ngjarje çdo muaj. Gjuajtësit mund të jenë të sigurt se do të gjejnë tregje bastesh për çdo turne të madh sportiv dhe do të shijojnë një sërë llojesh bastesh. Mbështetet gjithashtu bastet e drejtpërdrejta, përfshirë edhe për eSports.

Shanset e basteve gjithashtu bëhen qëllimisht më tërheqëse sesa ofrojnë shumica e konkurrentëve, duke e bërë marrëveshjen edhe më të ëmbël. Ndërfaqja e përdoruesit të faqes është projektuar e tillë që lojtarët të kenë një kohë të lehtë të lundrojnë nëpër opsionet e shumta për të gjetur sportet dhe ndeshjet në të cilat duan të bastojnë.

menyra pagese

Zulabet ofron një mbresëlënëse shumëllojshmëri zgjidhjesh depozitash për të mbuluar preferencat e shumicës së lojtarëve. Punonjësit mund të bëjnë pagesa në katër monedha, euro, forintë hungareze, korona norvegjeze dhe rupi indiane. Procesi i depozitimit të fondeve është relativisht i lehtë, por varet nga mënyra e përdorur e pagesës. Sidoqoftë, opsionet e tërheqjes janë mjaft të kufizuara. Ato në përgjithësi përfshijnë një shumëllojshmëri zgjidhjesh të portofolit elektronik. Zulabet gjithashtu nuk ofron opsione pagese me kriptomonedhë, të cilat janë të dëshirueshme në ditët e sotme mes lojtarëve të elitës.

Kumar i përgjegjshëm

Zulabet promovon kumarin e përgjegjshëm në disa mënyra të ndryshme. Si fillim, ai i lejon lojtarët të mbyllin llogaritë e tyre kur të duan, pavarësisht nga arsyet që ofrojnë. Mbyllja e llogarive të lojërave të fatit mund t'i ndihmojë lojtarët të qëndrojnë larg lojërave të fatit që shkaktojnë varësi. Zulabet gjithashtu lejon kufijtë e llogarisë, të cilat lojtarët mund të vendosin për të kufizuar aktivitetet e tyre.

Lajmi i fundit

Lajmet më të fundit të basteve në NewBee
2022-09-22

Lajmet më të fundit të basteve në NewBee

Lajme