Certifikimi i Paf's Cloud për Bastorët Esport

Lajme

2022-11-03

Një mori faqesh interneti u japin përdoruesve mundësinë për të luajtur në turnetë e tyre të preferuar të lojërave video. Lexuesit mund të vizitojnë EsportRanker nëse duan të kërkojnë faqet më të mira të basteve esports në dispozicion. Paf dallohet për shkak të certifikimit të fundit të cloud. Ky zhvillim ka të ngjarë të tërheqë lojtarët e basteve elektronike që duan një ndërfaqe të besueshme të sistemit.

Certifikimi i Paf's Cloud për Bastorët Esport

Libërtari Paf esports funksionon në teknologjinë cloud. Kjo lejon që siti të funksionojë në mënyrë sa më efikase. Në të kaluarën, rezervistët e esport do të kishin kërkuar serverë të shtrenjtë në vend. Megjithatë, me sistemet cloud, faqja mund të përqendrojë më shumë nga buxheti i saj në përmirësimin e përvojës së klientit. Shumë prodhues të basteve mbështeten në ruajtjen e palëve të treta për këtë arsye. 

Paf është një nga firmat e pakta të esports që ka marrë certifikimin ISO 27017. Është verifikimi më i lartë i disponueshëm kur bëhet fjalë për përsosmërinë në sigurinë kibernetike të cloud. Prandaj, ka kuptim që Paf mund të shohë gjithashtu një rritje të klientëve të rinj në vitet në vijim.

Kur një lojtar i kumarit është duke kërkuar për faqet e duhura të basteve elektronike, ata do të zgjedhin ato që përputhen me kritere specifike. Kjo mund të përfshijë ofrimin e promovimeve të shkëlqyera bonus, një sërë tregjesh esport dhe mbështetje 24/7 të klientit. Megjithatë, faktori më i rëndësishëm do të jetë siguria. Lojtari i fatit do t'i besojë sajtit të dhëna konfidenciale në lidhje me identitetin e tyre dhe detajet bankare. 

Industria shpesh përmend licencat si një shenjë legjitimiteti. Nëse klienti dëshiron një shtresë shtesë sigurie, ata mund të zgjedhin Paf. Certifikimi i tyre i fundit në renë kompjuterike u jep atyre një avantazh ndaj prodhuesve rivalë të basteve elektronike esports.

Një fokus në tregjet suedeze

Nga ana tjetër, ka shenja se Paf nuk do të arrijë një bazë të audiencës globale. Kjo është për shkak të përqendrimit të tyre te lojtarët e lojërave me bazë në vendet nordike. Për shembull, në vitin 2021, kompania bleu marka që kujdeseshin kryesisht për klientët suedezë. Si rezultat, Paf u bë operatori i gjashtë më i madh i lojrave në vend. 

Gjatë kësaj periudhe, Christer Fahlstedt, shefi ekzekutiv i Paf, deklaroi se firma do të merrte përsipër vetëm faqet e lojërave të fatit që inkurajonin kumarin e përgjegjshëm. Ai gjithashtu shpjegoi se faqe të tilla do të duhej të kishin një bazë mjaft të madhe dhe të vendosur klientësh.

Nuk është rastësi që Paf ka vënë në shënjestër Suedinë. Selia e tyre ndodhet në Ishujt Åland, një territor që kufizohet me Suedinë dhe Finlandën. Christer Fahlstedt ka thënë se një ambicie kryesore e Paf është të bëhet një "lojtar kryesor në tregun e licencuar suedez". Prandaj, tifozët e basteve elektronike me bazë jashtë Skandinavisë mund të jenë të zhgënjyer.

Kuptimi i dobësive

Ka disa arsye pse certifikimi i fundit i Paf në cloud do të jetë zili i industrisë së basteve esports. Verifikimi ISO 27017 përfshin analizimin e dobësive të mundshme dhe gjetjen e zgjidhjeve të zbatueshme. Krimi kibernetik po bëhet gjithnjë e më i sofistikuar. Për ta trajtuar atë, krijuesit të basteve do t'i duhet një kod praktike që njeh kërcënimet më të fundit. 

Kur përdoret teknologjia cloud, të dhënat e klientëve dhe ofruesve janë në rrezik. Paf ka deklaruar se rishikon rregullisht ISMS (Sistemi i Menaxhimit të Sigurisë së Informacionit) në mënyrë që të mbetet sa më efektiv. Marrja e certifikimit nga ISO tregon se kjo faqe ka siguri të jashtëzakonshme teknologjike.

Nëse një faqe tjetër e basteve elektronike esports dëshiron të imitojë këtë sukses, së pari do t'i duhet të ndryshojë politikat e saj. Kjo mund të përfshijë një rishikim të tërë të sistemit të sigurisë. Në vend që të presë që rezervisti i tyre aktual të përmirësojë sigurinë e tyre, lojtari i fatit mund të kalojë në Paf. Sidoqoftë, siç u tha më parë, siti synon kryesisht njerëzit që banojnë në vendet nordike.

Përtej Sporteve

Duhet të theksohet gjithashtu se tregjet e esports janë vetëm një aspekt i Paf. Kompania ofron gjithashtu baste të rregullta sportive dhe lojëra kazino, duke përfshirë lojëra tavoline dhe lojëra elektronike. Seksioni i basteve esport i faqes së tyre të internetit ofron vetëm një përzgjedhja e titujve më të zakonshëm të lojërave. Ato përfshijnë CS:GO, Dota 2, League of Legends dhe Starcraft 2. 

Paf nuk do t'u tërheqë ata që kërkojnë një përvojë të veçantë esport. Në vend të kësaj, ai synon lojtarët e fatit që duan një faqe interneti të gjerë me sigurinë më të mirë të mundshme të teknologjisë cloud.

Ende një treg i madh

Peizazhi i basteve esports mbetet i shtrirë. Vetëm për shkak se Paf ka certifikatë sigurie superiore, nuk do të thotë që shumica e lojtarëve do të dynden në faqen e tyre. Ka shumë ngopje brenda tregut që kjo të ndodhë. Adhuruesit e sporteve elektronike me interesa të specializuara janë të përhapur në një gamë të gjerë faqesh interneti.

Duket më shumë gjasa që këto lajme të fundit të detyrojnë shumë bastebërës të përmirësojnë sigurinë e tyre të përgjithshme. Për fat të mirë, faqet legjitime janë tashmë mjaft të sigurta. Është e rrallë, por jo e pamundur që këto faqe të pësojnë sulme kibernetike. 

Konsumatorët mund të mbrojnë veten duke zgjedhur ofruesit e duhur. Kjo mund të përcaktohet duke lexuar rishikimet e fokusuara në të dhënat e tyre të sigurisë së sistemit cloud. Paf ka dëshmuar se rezervistët e ditëve moderne të sporteve elektronike mund të jenë sa më të sigurt që të jetë e mundur. Edhe firmat e tjera mund ta kopjojnë këtë shembull.

Lajmi i fundit

Bastet e Sporteve kundër Lojërave të Kazinosë
2022-11-24

Bastet e Sporteve kundër Lojërave të Kazinosë

Lajme