Casumo Esports rinovon ofertat e saj të bonusit

Lajme

2022-08-25

Casumo Esports, në pronësi dhe operuar nga Casumo Services Limited, është ndër faqet më të njohura të basteve eSport. Ndër arsyet kryesore për miratimin e tij është se ai ofron një grup mbresëlënës të tregjeve të basteve eSports. Për më tepër, ofruesi i basteve është i licencuar në disa juridiksione, duke e bërë atë jo vetëm të disponueshëm për lojtarët nga të gjitha anët e botës, por edhe një të besuar Faqja e lojrave eSports

Casumo Esports rinovon ofertat e saj të bonusit

Megjithatë, kompania e basteve kohët e fundit po përballet me disa sfida, shumica e të cilave rrjedhin nga rritja e konkurrencës në industri. Në një përpjekje për të dalë nga konkurrenca, kompania ka nxjerrë një sërë ofertash të reja bonusesh duke përmirësuar në të njëjtën kohë ato ekzistuese.

Bonusi i regjistrimit

Bonusi i regjistrimit është nxitja kryesore e përdorur nga Kazumo për të tërhequr lojtarë të rinj në platformën e tyre. Bonusi i regjistrimit, i njohur gjithashtu si bonusi i mirëseardhjes, ishte relativisht më i vogël se sa ofrojnë konkurrentët e tij. Si rezultat, Casumo Services Limited e pa më së miri për të përmirësuar ofertën e saj dhe për të shkuar një hap më tej për ta bërë atë më të mirë sesa shumica e ekspertëve e konsiderojnë standardin e industrisë.

Në korrik të 2022, Casumo e bëri atë ofertë e mirëpritur bonus prej 100% të depozitës së parë për të gjithë lojtarët e rinj. Megjithatë, ky bonus u kufizua në 100 £. Bonusi mund të përdoret për të vënë baste në pothuajse të gjitha tregjet e basteve eSport të ofruara në platformë. Bonusi i ri i regjistrimit vjen me një kërkesë bastesh prej vetëm x30.

Pretendimi i bonusit tani është po aq i lehtë sa regjistrimi, ndjekja e hapave të duhur, aktivizimi i bonusit dhe depozitimi i jo më pak se 10 £. Bonusi më pas do të depozitohet direkt në llogarinë e bonusit. Diçka për t'u theksuar është se shuma e bonusit të mirëseardhjes mund të ndryshojë në vendet ku operon ofruesi i basteve Casumo.

Bonusi i depozitës së dytë

I dyti bonus depozite është një nga ofertat e reja bonus për Casumo eSports. Ofruesi i basteve është ndër të paktët në industri që ofron një bonus të tillë për bastet eSports. Oferta është krijuar për të tërhequr lojtarë të rinj që mund të mos kenë pasur fat të vazhdojnë të provojnë fatin e tyre duke bërë një depozitë tjetër. Shuma e bonusit është edhe më e mirë se bonusi i mirëseardhjes. 

Futbollistët mund të marrin 100% të depozitës së tyre, e kufizuar në 300 £. Megjithatë, kushtet e bastit janë të ngjashme me ato të bonusit të mirëseardhjes. Oferta bonus gjithashtu skadon brenda 30 ditëve nga dhënia.

Shanset rriten

Një tjetër bonus disi jokonvencional, i cili zakonisht është i zakonshëm në faqet më të mira të basteve eSports, i prezantuar në faqen e basteve Casumo eSports janë shanset e rritura. Në mënyrë ideale, shanset e rritura i referohen gjasave që një ndeshje të rritet për mundësi të veçanta, duke rezultuar në rritje të fitimeve të mundshme. Oferta u jepet lojtarëve që vendosin baste të specifikuara në ndeshje të caktuara që kualifikohen për nxitje.

Shanset e zgjeruara ofrohen vetëm për periudha të kufizuara. Fondet nga ofertat e tjera të bonusit nuk mund të përdoren për të vendosur baste në ndeshjet që kanë rritur shanset. Shanset e rritura gjithashtu nuk mund të jenë pjesë e një basti të akumuluar e-Sports.

Rregullat dhe Kushtet e Bonusit të Ndryshuara

Përveç prezantimit të ofertave të reja të bonusit dhe përmirësimit të disa atyre ekzistuese, Casumo Services Limited rishikoi gjithashtu termat dhe kushtet e bonusit. Për shembull, lojtarët mund të marrin bonuse vetëm nëse mund të gjurmohen në lidhjen origjinale të filialit të dërguar për ofertat. Në shumicën e rasteve, lidhjet e pranueshme të filialeve mund të aksesohen përmes forumeve, ndarjes së lidhjeve, referimeve me email dhe faqeve të aprovuara të filialeve. Llogaritë e përdoruesve gjithashtu duhet të verifikohen përpara bonuse mund të jepet.

Cilat kanë qenë efektet e ndryshimeve?

Sipas drejtuesve të Casumo, ndryshimet kanë qenë pozitive dhe po japin rezultatet e pritura, megjithëse me një ritëm të ngadaltë. Ky stimul do të tërheqë më shumë lojtarë në faqen e internetit dhe, me bonusin e dytë të depozitës, do të sigurojë që lojtarët e rinj të bëhen klientë besnikë afatgjatë.

Casumo Services Limited po fajëson rritjen e ngadaltë të blerjeve të klientëve të rinj për mungesën e njohurive në lidhje me ofertat më të fundit. Ofertat e bonusit janë relativisht ende shumë të reja për të pasur një ndikim të madh. Megjithatë, kompania është optimiste se strategjitë e saj të marketingut do të funksionojnë dhe do të ndihmojnë në rritjen e pjesës së saj të tregut në industrinë e basteve eSports.

Strategji të tjera të marketingut Casumo

Prezantimi i ofertave të reja bonus nuk ishte vetëm strategjia e marketingut e Casumo. Një kanal tjetër në të cilin ata janë duke punuar vazhdimisht është marketingu i filialeve. Casumo ka rritur ndjeshëm komisionet që ofrojnë tregtarët e filialeve të tyre, duke i tërhequr ata që të punojnë edhe më shumë drejt drejtimit të trafikut në faqen e basteve. Norma aktuale e komisionit shkon deri në 45% të depozitave të bëra për më shumë se 41 klientë depozitues në muaj.

Strategjia tjetër përfshin referimet e përdoruesve, ku përdoruesit marrin bonuse tërheqëse për çdo përdorues depozitues që i referohen faqes së basteve. Në mënyrë ideale, kjo i bën të gjithë përdoruesit ekzistues tregtarë potencialë të kompanisë. Për fat të keq, kompania nuk ka zbuluar ende informacion në lidhje me efektivitetin e strategjisë së saj të marketingut të filialeve. Megjithatë, duke gjykuar nga emocionet në shumicën e forumeve Casumo, tregtarët e filialeve duken të joshur mirë për të punuar për komisionet.

Lajmi i fundit

Lajmet më të fundit të basteve në NewBee
2022-09-22

Lajmet më të fundit të basteve në NewBee

Lajme