Lajme

February 16, 2024

Apex Legends Sezoni 20: Breakout - Përmbajtje, kohëzgjatje dhe shpërblime të reja

Ardit Krasniqi
WriterArdit KrasniqiWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Apex Legends, si shumica e lojërave mbretërore të betejës, ndjek një sistem sezonesh për të organizuar plaçkën dhe mënyrat e disponueshme. Çdo sezon ka një datë të caktuar fillimi dhe mbarimi, që zgjat afërsisht tre muaj.

Apex Legends Sezoni 20: Breakout - Përmbajtje, kohëzgjatje dhe shpërblime të reja

Çfarë duhet të presësh në çdo sezon

Çdo sezon i Apex Legends prezanton përmbajtje të reja emocionuese, duke përfshirë:

 • Një legjendë e re
 • Ndryshimet e bilancit
 • Kalimi i betejës
 • Artikuj kozmetikë
 • Armët
 • Hartat

Duke filluar nga sezoni i pestë, në lojë u shtuan kërkime. Këto synime ditore dhe javore i ndihmojnë lojtarët të fitojnë pikë drejt kalimit të betejës, duke zhbllokuar shpërblime për çdo nivel të arritur. Kërkimet mund të lidhen gjithashtu me ngjarjet e koleksionit ose të njohurive dhe të kenë gjurmuesit e tyre të veçantë.

Sezoni më i fundit, Breakout, filloi më 13 shkurt. Ai përmban sistemin e armaturës së evoluar rishtazi, pemët unike të përmirësimit të legjendave për të gjithë 25 karakteret dhe Thunderdome, harta më e madhe e disponueshme në të tre mënyrat e lojës Mixtape.

Kohëzgjatja e sezonit dhe shpërblimet

Në fund të çdo sezoni, lojtarët marrin shpërblime në fund të sezonit bazuar në vendosjen e tyre në nivel. Kohëzgjatja dhe datat e përfundimit të sezoneve të mëparshme janë si më poshtë:

 • Parasezon: 4 shkurt 2019 - 19 mars 2019
 • Wild Frontier (sezoni i parë): 19 mars 2019 - 18 qershor 2019
 • Battle Charge (sezoni i dytë): 2 korrik 2019 - 1 tetor 2019
 • Meltdown (sezoni i tretë): 1 tetor 2019 - 4 shkurt 2020
 • Asimilimi (sezoni i katërt): 4 shkurt 2020 - 12 maj 2020
 • Favori i Fortune (sezoni i pestë): 12 maj 2020 - 18 gusht 2020
 • Përforcuar (sezoni i gjashtë): 18 gusht 2020 - 4 nëntor 2020
 • Ascension (sezoni i shtatë): 4 nëntor 2020 - 2 shkurt 2021
 • Mayhem (sezoni i tetë): 2 shkurt 2021 - 4 maj 2021
 • Trashëgimia (sezoni i nëntë): 4 maj 2021 - 3 gusht 2021
 • Shfaqja (sezoni 10): 3 gusht 2021 - 2 nëntor 2021
 • Arratisja (sezoni 11): 2 nëntor 2021 - 8 shkurt 2022
 • Sfidim (sezoni 12): 8 shkurt 2022 - 10 maj 2022
 • Shpëtimtarët (sezoni 13): 10 maj 2022 - 9 gusht 2022
 • Gjuetia (sezoni 14): 9 gusht 2022 - 1 nëntor 2022
 • Eklipsi (sezoni 15): 1 nëntor 2022 - 14 shkurt 2023
 • Zbavitje (sezoni 16): 14 shkurt 2023 - 9 maj 2023
 • Arsenal (sezoni 17): 9 maj 2023 - 8 gusht 2023
 • Ringjallja (sezoni 18): 8 gusht 2023 - 31 tetor 2023
 • Ignite (sezoni 19): 31 tetor 2023 - 13 shkurt 2024
 • Breakout (sezoni 20): 13 shkurt 2024 - 6 maj 2024

Lojë e renditur

Në fund të çdo sezoni dhe të ndarjes, renditja e lojtarëve bie me gjashtë divizione. Megjithatë, ata marrin një distinktiv të nivelit të renditur bazuar në gradën e tyre më të lartë të arritur nga të dyja ndarjet.

Sezoni 20 Kohëzgjatja

Sezoni 20 i Apex Legends do të zgjasë për 83 ditë, duke përfunduar më 6 maj. Lojtarët kanë gati tre muaj për të përfunduar lejen sezonale dhe për të mbledhur të gjitha shpërblimet përkatëse. Sezoni 21 do të pasojë menjëherë Breakout, me kohën zyrtare të fillimit të shpallur në trailerat e lojës së sezonit.

About the author
Ardit Krasniqi
Ardit Krasniqi
About

Ardit, një shqiptar i krenar, kombinon me mjeshtëri dashurinë e tij për lojrat e kazinos me aftësinë e tij gjuhësore. Si një lokalizues i udhëzimeve për kazino online, puna e tij është e pasur me nuancat kulturore.

Send email
More posts by Ardit Krasniqi

Të rejat e fundit

Raging Bolt: Metagame e Mbretit të Ri të Pokémon VGC
2024-04-10

Raging Bolt: Metagame e Mbretit të Ri të Pokémon VGC

Lajme