Contact Us

Në EsportRanker ne e dimë se bota e esports mund të jetë konfuze dhe mund të ngrejë pyetje. Mos hezitoni të na kontaktoni nëse nuk gjeni një përgjigje për pyetjen tuaj në faqen tonë të internetit, ose nëse zbuloni se diçka mungon në faqen tonë të internetit.

Ose keni pyetje ose sugjerime në lidhje me bastet online esport, ose keni nevojë për ndihmë për të filluar, ne jemi këtu për të dëgjuar nevojat tuaja.

Mund të na kontaktoni nga e hëna në të premte dhe ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.

Na kontaktoni sot