Bonus nuk ka bastesh

Njerëzit e pëlqejnë lojën e fatit në internet për shumë arsye, por kryesore është se lojtarët mund të marrin promovime për lojërat e fatit si baste falas, bonuse të mirëseardhjes dhe zbritje. Libërbërësit i japin këto shpërblime për të tërhequr zakonin e lojtarit dhe për të inkurajuar besnikërinë. Gjithashtu, ato janë mënyra më e mirë për të provuar një faqe të re të lojërave të fatit, disa baste freeroll dhe për të testuar softuer të ri.

Megjithatë, jo të gjitha shpërblimet ia vlejnë pasi disa faqe bastesh ofrojnë promovime më të mira se të tjerat. Ndërsa disa marrëveshje do të kenë kthime më të ulëta, të tjerat japin më shumë para me kushte dhe kushte superiore. Një nga promovimet më të mira që ofrojnë shumica e faqeve të basteve në internet është bonusi pa pagesë.

Bonus nuk ka bastesh
Çfarë është një bonus pa bast?Shndërroni asnjë bonus bastesh në para të vërtetaKumar i përgjegjshëm
Çfarë është një bonus pa bast?

Çfarë është një bonus pa bast?

Nuk ka bonuse bastesh janë promovime që kazinove online jepuni lojtarëve në mënyrë që ata të mund të luajnë kumar pa iu përmbajtur kërkesave të basteve. Asnjë bast nuk nënkupton që lojtari mban gjithçka që fiton. Të gjitha fitimet në slot transferohen në bilancin aktual të parave të lojtarëve dhe ata mund ta tërheqin atë si para të vërteta.

Disa rrotullime nuk kërkojnë që kumarxhinjtë të financojnë llogarinë e tyre të kazinosë me para të botës reale për të kërkuar bonuset e tyre, por ata duhet të vënë një bast për të fituar. Lojtarëve u kërkohet të kujdesen për çdo kërkesë bastesh kur kërkojnë shpërblime pa baste. E vetmja negative është se shumica e kazinove kërkojnë një depozitë minimale për të shkaktuar këto bonuse.

Nuk ka kërkesë për bast bonus për bast

Fitimet e marra nga asnjë slot bastesh paguhen si para në dorë bonus. Paratë e bonusit ruhen në një portofol tjetër dhe janë të bashkangjitura me kërkesat e bastit. Meqenëse paratë e bonusit nuk mund të tërhiqen, lojtarët duhet të plotësojnë këto kërkesa për bast përpara se të tërheqin para.

Kërkesa e bastit i referohet shumës minimale të parave që duhet të vendosë një lojtar përpara se të marrë një pagesë në para. Pasi lojtarët të kenë plotësuar kërkesat e basteve, ata mund t'i kthejnë fitimet e tyre në para të vërteta. Ata që nuk arrijnë të përmbushin kërkesat e basteve do të humbasin fitimet e tyre dhe nuk mund t'i konvertojnë ato në para të botës reale për tërheqje.

Çfarë është një bonus pa bast?
Shndërroni asnjë bonus bastesh në para të vërteta

Shndërroni asnjë bonus bastesh në para të vërteta

E vërteta është, pavarësisht nga lloji i bonusit, pikët jepen në varësi të kërkesave të bastit. Nëse kërkesat e pagave janë strikte, lojtarët do të kenë më pak mundësi për të fituar dhe nuk do të kenë asgjë për të tërhequr. Kur kërkesa e bastit është x20 për një bonus prej 20 dollarësh, një lojtar i kumarit duhet të vendosë 400 dollarë në lojëra.

Nëse ata mund të fitojnë pa shpenzuar asgjë, dhe ende përmbushin kërkesat e basteve, ata mund të tërheqin mbetjet. Lojtarët gjithashtu mund të llogarisin kërkesat e tyre për bast duke përcaktuar fillimisht nëse a bonus mirëseardhjeje është një ofertë depozite ose një rrotullim falas. Së dyti, ata duhet të përcaktojnë nëse shuma e depozitës është e përjashtuar ose e përfshirë në kërkesat e bastit.

Çfarë eSports nuk ofrojnë bonus bastesh?

Ideja kryesore pas bonuseve të esports pa baste është që lojtarët e rinj të regjistrohen në llogaritë e basteve dhe të shpenzojnë paratë e tyre. Kur fitojnë disa baste, ata mund të vazhdojnë të luajnë në vend që të shkojnë diku tjetër.

Shndërroni asnjë bonus bastesh në para të vërteta
Kumar i përgjegjshëm

Kumar i përgjegjshëm

Njerëzit mund të bastojnë me përgjegjësi duke kuptuar se kumari është argëtim me pagesë. Është një përvojë e mrekullueshme dhe emocionuese të luash kumar dhe të fitosh diçka shtesë, por gjëja më e rëndësishme është të shijosh përvojën. Lojtarët duhet gjithashtu të kenë një buxhet bastesh në mënyrë që të mund të mbajnë shënim se sa shpenzojnë.

Kumar i përgjegjshëm